Шоколадне Масло

Це, можна сказати, не запозичениј рецепт приготування шоколадного масла. Я, власне, хчу порекомендувати панству натуральні, справжні, чисті продукти. В сьогодення, на жаль, їх можна споживати лише приготувавши власноруч. Нех панство побереже своє здоров'я і, будь ласка, не купля дешевих продуктів! Подејкують, що в маслі є холестерин. Зате воно поживне і смачненьке! Спробујте!

Цитрусові Цукати

Цукати — це проварені в цукровому сиропі і висушені шматочки стиглих плодів. Вони хороші як самостіјниј десерт і як доповнення до випічки, морозива та суфле. Зацукровані фруктові цукати подавалися при дворах середньовічних володарів, тоді ці ласощі відігравали роль наших цукерок. Зараз же вони стали приємним доповненням до солодкого столу. Цукати готуються з усіляких фруктів, але класичними вважаються цитрусові (мандарини, помаранчі, цитрини) ј баштанні культури. Більшість цукатів не можна зберігати довго, вони можуть висохнути ј стати твердими, тому деякі види краще зберігати прямо в сиропі, а незадовго перед уживанням діставати ј підсушувати. Врахујте, що готування цукатів — процес тривалиј, најчастіше він зајмає близько 2-х, а то ј 3-х днів, тому тре' запастися терпінням. Можете бути певні, воно того варте.

Згущене Молоко

Рецепт приготування цього згущеного молока взято з кулінарних сторінок черкаської газети «Акцент», яка щосереди надходе до читачів. На кулінарніј шпальті газети «Акцент» під рубрикою «Ґаздинька» презентовано згущене молоко. Як на мене, страва виходе смачною, проте набува світло-коричневого кольору. Зважаючи, що страва робиться з чистих, негінетично модифікованих інґредієнтів, без додавання клею, я пропоную зробити її вдома. Історія молока, згушеного з цукром, починається ще від 1856 року. Це не тільки солодкиј продукт, а ј корисниј — в ньому міститься кальціј та молочниј білок, немає барвників, дріжджів чи підсилювачів смаку. Щороку смак даного продукту вдосконалювався. Смачниј та приємниј смак дозволить створити дививижні тортики, солодкі креми, різноманітну випічку, смакує з розчинною кавою.

Ялинкові Прикраси З Безе

Рецепт приготування ялинкових прикрас узято з кулінарних сторінок черкаської газети «Акцент» (з особистими доповненнями), яка щосереди надходе до читачів. На кулінарніј шпальті газети «Акцент» під рубрикою «Ґаздинька» презентовано ялинкові прикраси до Різдвяно-новорічних свят. Звісно, що можна гајнути по торговельних закладах за ялинковими забавками або дістати старі з прикалабку. А мо' виготовити унікальні прикраси власноруч, які можна буде згодом зїсти. Це так чудово ј бува ця надзвичајна подія не надто часто — раз на рік. Зрештою, всякому клопоту свіј час і всякому ділу своя пора. Ви в сили особисті вірте, а то не обминути втрат.

Ґаларетка Тришарова «Ласуня» (Желе)

Цю ґаларетку можна зробити на Новиј рік. Наприклад, особисто я звик її бачити як десерт на новорічному столі. Це давніј рецепт. Маю јого ще з кінця 80-х чи початку 90-х рр. минулого XX ст. Мені подобається ця кисленько-солоденька страва, інакше б я, певна річ, не пропонував її вельможному панству.

Грінки Зі Шпротами

Грінки (toasts) можна підсмажити за допомогою тостера (toaster). Але в Україні полюбляють все робити великими порціями і звичними, старими, дідівськими методами. Тому пропоную панству цеј домашніј рецепт приготування смачних грінок зі шпротами.

«Риб'яча Юшка З Вершками І Мідіями» од Гіларі Дафф

Ці круті голлівудські зірки люблять все смачне, при цьому не зважають на ціни. Через те в їхньому раціјоні відповідне меню. А чи не варто вже нам, любі друзі, скуштувати те, що готують голлівудські знаменитості, зокрема Гіларі Дафф? Тож пропоную вашіј увазі риб'ячу юшку з вершками і мідіями, що готує сама п-і Гіларі.

«Картопляниј Салат З Малосолоним Лососем» од Гіларі Дафф

Ці круті голлівудські зірки люблять все смачне, при цьому не зважають на ціни. Через те в їхньому раціјоні відповідне меню. А чи не варто вже нам, любі друзі, скуштувати те, що готують голлівудські знаменитості, зокрема Гіларі Дафф? Тож пропоную вашіј увазі картопляниј салат з малосолоним лососем, що готує сама п-і Гіларі.

Паштет Сирниј

Як відомо, євреї люблять як сам часник, так і страви, приготовані з нього — тобто в любому вигляді. Але між іншим, українці також подобають часник. Через те я пропоную вам приготувати цю страву. Вона ма приголомшливиј смак. Створити її легко і просто, обходиться вона недорого, готується швидко «на швидку руку», якщо гості на порозі. Можна зробити як самостіјну страву або використовувати як намазки на канапки.

Торт «Сметанниј»

Цеј торт є міј најукоханішиј з усих (а ще подобаю Київськиј і Празькиј торти). Це давніј рецепт. Маю јого ще з кінця 80-х чи початку 90-х рр. минулого XX ст. Хоча «Сметанниј» торт не такиј гарниј на вигляд як «Київськиј», бо не має різних набамбулених прикрас, зате дуже смачниј. А особливої, так би мовити цікавинки (живчику) тортові надає медовиј присмак. Якщо спробувати зробити цього торта без меду, то він не буде таким надзвичајним. Можу гарантувати 100% смакоти, та на жаль, щодо здорової їжі промовчу, бо в складі торту присутня ціла пачка маргарину.