Черствиј батон нарізати скибочками, а якщо маєте житніј хліб, то јого можна нарізати шматочками по діягоналі у вигляді трикутничків. Трохи зачіпаючи, повмочати скибочки хліба кожним боком в налиту до тарілки олію і викласти на суху заздалегідь добре розігріту пательню. Обсмажити з кожного боку до золотистого кольору.
Обсмажені скибочки зверху трохи намазати маслом. Порізати тонкими кружальцями помідор і огірок.
На кожну грінку покласти шпротину (ліпше дві), а зверху — частинку помідора або огірка.
Прикрасити зеленню петрушки.
Смачного!
Коментарі
Додати коментарviva_el_sol
16.10.14, 13:56
нік повинен
28.10.14, 11:20Відповідь на 1 від viva_el_sol
Звольте, панночко, взяти себе в руки ј увести мене в курс справи. Позаяк мене спонука до розпитувань не зарозуміла допитливість, а справжня необхідність через незмогу виносити стан невідомості, я надіюся, вас не образе моє бажання одержати від вас ці відомості.