• Головна
  • Розділи
  • Вхід
  • Реєстрація
  • Пошта
  • Фінанси
  • Карти
  • TV
  • Погода
  • Гороскоп
  • Музика
  • Радіо
  • Кіно
  • Переклад
  • Органайзер
  • Файли
  • Робота
  • Каталог
  • Закладки
  • RSS
  • Оголошення
  • Новини
  • Відповіді
  • Шпалери
  • Листівки
  • Групи
  • Народ
  • Приколи
  • Знайомства
  • Фото
  • Блоги
  • Відео
  • Рецепти
  • Рецепти
  • Головна
  • Додати рецепт
  • Знайти рецепт
  • Стрічка
  • Обране
  • Співтовариства

Популярні інгредієнти

  • Морква
  • Помідор
  • Горіхи
  • Сир
  • Огірки
  • Яблука
  • Капуста
  • Печериці
  • Рис
  • Кориця

Персик

Персик широко вживається в їжу як в сирому виді, так і у вигляді десертів, фруктових салатів і інших страв. З кісточок приготовляється лікер персик.
усі рецепти з Персик

Популярні рецепти з Персик

  • подивитися

    Сангрия

    5

    СтрекАза
  • подивитися

    Слоеный торт «Шоколадка»

    8

    Светлая Мечта
  • подивитися

    Торт “Сніжний”

    3

    oksana-ovch
  • подивитися

    Пирог с полентой и персиками

    3

    Tarantina
  • подивитися

    Фруктовое мороженое.

    0

    RedDina
  • подивитися

    Салат с креветками

    7

    marichka_m
  • подивитися

    Гламур

    0

    ANGEL1991
  • подивитися

    Ленивый творожный кекс с фруктами

    4

    Одарка
  • подивитися

    Салат "Чудо-чаша"

    0

    Голубка
  • подивитися

    Творожный кекс с персиком без выпечки!

    1

    Голубка
  • подивитися

    Желейный тортик

    2

    Голубка
  • Салат креветки с персиком

    14

    shuric66
  • Пошта
  • Робота
  • Пошук
  • Програми
  • Каталог
  • Закладки
  • RSS
  • Оголошення
  • Погода
  • Гороскоп
  • Телепрограма
  • Курси валют
  • Перекладач
  • Народ
  • Приколи
  • Знайомства
  • Фотоальбоми
  • Блоги
  • Відео
  • Шпалери
  • Листівки
  • Карти
  • Новини
  • Кіно
  • Органайзер
  • Файли
  • Рецепти
  • Музика
  • Відповіді
  • Групи
  • Радіо
Радіо онлайн Слухай улюблені радіостанції в одному місці
 
I.UA, 2006—2023.
  • Зворотний зв'язок
  • Політика конфіденційності
Ok Для зручності користування сайтом використовуються Cookies. Детальніше у політиці конфіденційності
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more