Рецепты   oksana-ovch

Торт “Сніжний”

Торт “Сніжний”

Дуже ніжний!!!

Ингредиенты:

тісто:
4 яйця
4 столових ложки муки
4 столових ложки цукру

крем:півкілограма сиру,
4 столових ложок муки,
1 банки компоту з персиків,
3 столових ложки желатину,
3/4 стакана жирних вершків,
ванільний цукор,
цукрова пудра.

Способ приготовления

Бісквіт:Яйця збити з цукром, додати муку і з отриманої маси випекти бісквіт.Крем:Сир двічі пропустити через м’ясорубку. Персики вийняти з компоту і дати соку стекти. Сік від персиків змішати з сиром, додати цукрову пудру, ванільний цукор і розведений у воді желатин. Всі компоненти перемішати до отримання однорідної маси. Вершки збити, з’єднати з сирною масою і перемішати. Бісквіт покласти у форму для випічки, просочити лікером або горілкою, змішаною з водою і цукром. Шматочки персиків викласти на бісквіт і залити сирною масою. Форму поставити в холодильник на 6 годин, щоб сирна маса застигла. Зверху торт можна прикрасити персиками, що залишилися, і залити фруктовим желе.

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
показать всех

В избранном: 19, из них друзей: 0.

  • ANGEL1991
  • attta
  • Black_Moon
  • Lady J
  • lory
  • milanyaa
  • Suslik@
  • Svetichok
  • zaderihvist
  • Аniram
8

Гость: Snegurka

25.06.10, 18:08

я рада что тебе понравился этот рецепт

325.12.10, 15:37

http://eatocracy.cnn.com/2010/12/06/chilled-out-cheery-peppermint-bark/