• Головна
  • Розділи
  • Вхід
  • Реєстрація
  • Пошта
  • Фінанси
  • Карти
  • TV
  • Погода
  • Гороскоп
  • Музика
  • Радіо
  • Кіно
  • Переклад
  • Органайзер
  • Файли
  • Робота
  • Каталог
  • Закладки
  • RSS
  • Оголошення
  • Новини
  • Відповіді
  • Шпалери
  • Листівки
  • Групи
  • Народ
  • Приколи
  • Знайомства
  • Фото
  • Блоги
  • Відео
  • Рецепти
  • Рецепти
  • Головна
  • Додати рецепт
  • Знайти рецепт
  • Стрічка
  • Обране
  • Співтовариства

Популярні інгредієнти

  • Морква
  • Помідор
  • Горіхи
  • Сир
  • Огірки
  • Яблука
  • Капуста
  • Печериці
  • Рис
  • Кориця

Яблука

Плід яблуні, який вживається в їжу в свіжому вигляді, служить сировиною в кулінарії і для приготування напоїв.
усі рецепти з Яблука

Популярні рецепти з Яблука

  • подивитися

    Узвар

    32

    Лесь Кавун
  • подивитися

    Консервований компот з кам’янки, чорних порічок і яблук

    33

    Лесь Кавун
  • подивитися

    Салат Шуба

    39

    tigress
  • подивитися

    Оливье

    45

    tigress
  • подивитися

    Сангрия

    5

    СтрекАза
  • подивитися

    Салат "Мужской каприз"

    18

    НеСахар
  • подивитися

    Салат «Французский»

    30

    renatashka
  • подивитися

    Яблочные цветы

    10

    ЛанаМ
  • подивитися

    Ароматизируем уксусы - просто и оччень вкусно!

    19

    Philosopher
  • подивитися

    Если оливье уже наскучил

    7

    Rиsя
  • подивитися

    Творожно-яблочное суфле

    7

    _Таша_
  • подивитися

    Рождественские яблоки

    59

    Rиsя
  • Пошта
  • Робота
  • Пошук
  • Програми
  • Каталог
  • Закладки
  • RSS
  • Оголошення
  • Погода
  • Гороскоп
  • Телепрограма
  • Курси валют
  • Перекладач
  • Народ
  • Приколи
  • Знайомства
  • Фотоальбоми
  • Блоги
  • Відео
  • Шпалери
  • Листівки
  • Карти
  • Новини
  • Кіно
  • Органайзер
  • Файли
  • Рецепти
  • Музика
  • Відповіді
  • Групи
  • Радіо
Радіо онлайн Слухай улюблені радіостанції в одному місці
 
I.UA, 2006—2023.
  • Зворотний зв'язок
  • Політика конфіденційності
Ok Для зручності користування сайтом використовуються Cookies. Детальніше у політиці конфіденційності
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more