Рецепты   нік повинен

Помідори Квашені З Гірчицею (Консервація)

Помідори Квашені З Гірчицею (Консервація)

Заготовлюєте на зиму червоні баклажани тобто помідори з «фазенди»? Для цього пропоную панству чудовиј рецепт помідорів з гірчицею! Він простиј і смачниј. Спробујте — не пошкодуєте!

Ингредиенты:

1. червоні баклажани (помідори) — 3 л;
2. сіль кам’яна нејодована — 1 ст. л.;
3. цукор — 3 ст. л.;
4. суха гірчиця (порошок) — 1 ст. л.;
5. вода питна ~ 0,5 л;
6. аспірин — 3 таб.

Способ приготовления

    Помідори помити, щільно скласти до 3-х літрової чистої банки. Туди насипати солі, цукру, і порошку гірчиці. Залляти все холодною водою, а зверху покласти 3 пігулки аспірину, щоби не утворювалася пліснява. Закрити капроновою кришкою для консервування, трохи збовтати ј поставити до прохолодного місця. Витримати квашення 3-4 тижні.
    В результаті помідори вијдуть приголомшливі, нерепані ј начеб трішки газовані за рахунок цукру ј гірчиці. Якщо місце достатньо прохолодне, помідори не скисають до весни.

    Смачного!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
показать всех

В избранном: 11, из них друзей: 0.

  • Eliza26
  • Galanta
  • gurina-l
  • kardiff
  • levytsja
  • NGY
  • zarina
  • Анна-Марія
  • Аурика
  • Миссис Я
4

123.10.12, 10:14

можливо і класно == але аспірин тут не сприймається

223.10.12, 14:10Ответ на 1 от полковник 59

Отже, рецепт потребує вдосконалення? В такому разі дарујте мені це.

324.10.12, 18:17

Классно, але я також не кладу аспірин, думаю спробувати зелені помідори.

425.10.12, 15:00Ответ на 3 от аll*ways

Спасибі вам за відгук! Я так само не прихильник аспірину. Та, на жаль, без пігулок ацетилсаліцилової кислоти помідори можуть покритися цвіллю. Бачите, цвіль або пліснява виклика багацько хвороб. Але якщо маєте хорошиј імунітет до них, можливо все минеться. Надіюся на це.

525.10.12, 20:16Ответ на 4 от нік повинен

Гірчиця частково запобігає утворенню плісняви, а також гарно плісняву прибирає хрін, можна додати невеликий шматочок, або його листя.

Гость: natali981

726.10.12, 13:50Ответ на 5 от аll*ways

Красно дякую пані за пораду! Обов’язково візьму це до відома.

826.10.12, 14:00Ответ на 6 от Гость: natali981

Дякую вам, мем, за фајниј коментар!

99.10.13, 21:18

на 10 литров воды 1 ст. горчицы, 1 ст. соли, 1 ст. сахара. Если на 5 литров, то соответственно половинки.. Но в любом случае эти помидоры безумно вкусные, спасибо!

1010.10.13, 14:40Ответ на 9 от БОНЗАЙ

Прошу ј дуже дякую пані за ще один варіянт приготування червоних баклажанів на зиму. Згодиться в мајбутньому, позаяк цього року врожај на помідори не порадував.