Яйця взбити з цукром, додати м"ягкий маргарин, ще взбити, додати борошно, вимішане з порошком і ванільним цукром. Тісто повинно бути як густа сметана. Вилити тісто в помазану любим жиром тортівницю і посипану сухарями (або мукою), повтикати яблука порізані на дольки( не загладжувати зверху!).Випікати при 180° 30 хв.(ставити в нагріту духовку). Смачного!
Спечений охолоджений торт посипати цукровою пудрою.
Коментарі
Додати коментарЛанаМ
125.10.10, 10:06
Паче
225.10.10, 17:42Відповідь на 1 від ЛанаМ
Гість: Alena85
328.10.10, 23:40
А що таке порошок до печива і чим його можна замінити? Дякую!!
Паче
429.10.10, 20:06Відповідь на 3 від Гість: Alena85
це розрихлювач, який робить тісто пухким, а замінити не можна( та й не потрібно, в Україні є все необхідне !)
Гість: Niekka
52.11.10, 22:57Відповідь на 3 від Гість: Alena85
Это смесь соды и лимонной кислоты
Паче
62.11.10, 23:12Відповідь на 5 від Гість: Niekka
ти шукаєш собі проблем, продається готовий, мені не цікаво, які складники- купляю те,що потрібно для випічки
Гість: Niekka
73.11.10, 06:51Відповідь на 6 від Паче
К чему столько агрессии? Человек поинтересовался, что это такое - я ответила.
Гість: ola79
83.11.10, 14:42
Поставила в духовку... жду...
Паче
93.11.10, 20:43Відповідь на 8 від Гість: ola79
Ну як, получився?
Гість: ola79
103.11.10, 21:55Відповідь на 9 від Паче
Класс!!!!!!!! супер. Сочный, пышный. Сахара я правда положила меньше, а яблоки были кислючие. Но получился очень вкусный. Спасибо за рецепт. Пирог очень понравился!!!!!!!