Рецепты   _A-S_

Торт "Віденський захер"

Торт "Віденський захер"

Приготування торту "Віденський захер"

Ингредиенты:

борошно - 1 склянка
цукор - третина склянки
яйця курячі - 2 шт.
шоколад чорний - 2 плитки
какао-порошок - столова ложка
вершки кондитерські - 2 столові ложки
абрикосовий джем - 0,5 склянки

Способ приготовления

Напівфабрикат - шоколадний бісквіт

Для приготування шоколадного бісквіта необхідно збити цукор та яйця, до повного розчинення цукру. Потім, до цієї яєчно-цукрової суміші додаємо борошно - попередньо просіяне та змішане з какао-порошком. Знову все змішуємо і у кінці - додаємо дрібно натертий шоколад.

Випікання коржів

Отримане тісто викладаємо у застелені папером форми та випікаємо при температурі 150-160 градусів протягом 55-60 хв. Після випікання коржі виймаємо із форм та знімаємо папір.

Глазур вершкова

Вершки кондитерські нагріваємо до температури 95 градусів і додаємо до них натертий шоколад. Суміш ретельно перемішуємо.

Оформлення торта

Шоколадний бісквіт розрізаємо пополам та промащуємо абрикосовим джемом. Поверхню торта глазуруємо підігрітим абрикосовим джемом, а потім покриваємо глазур'ю вершковою.

Смачного Вам!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
показать всех

В избранном: 66, из них друзей: 0.

  • Black_cat
  • caret
  • ILA_YA
  • ir4yk
  • milanyaa
  • nika22
  • Tatyle4ka
  • Чernika
  • Шeлли
  • _A-S_
34

226.05.10, 16:07

Асік, чо-то я очкую...

Гость: cristina

41.06.10, 17:24

obiazatelno nado poprobovat!!!

Гость: Snegurka

55.06.10, 17:24

Захер - это вообще нечто!!! Пеките его! Это реально ВКУСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гость: Юлька_

631.07.10, 22:40

Захер торте- не рвiть менi душу)))

Гость: Вкраїнець

79.08.10, 22:10

захєРРРР аааааааааахаххахахахах

825.10.10, 10:07

классика-) Если кто не знает, кондитерские сливки это растительные , жирностью 26%. Так что вполне постный торт-))

Гость: КЮА

1022.11.10, 11:15

вкуснятина

Добавить комментарий
Страницы:
1
2
предыдущая
следующая