Разогрей духовку до 200 С. Устели противни пергаментом. В миске взбей
сливочное масло с сахаром деревянной ложкой или миксером до образования
однородной массы.
Добавь желток. Аккуратно всыпь просеянную муку, лимонную цедру и
ваниль. Постепенно влей молоко. Тесто должно получиться гладким (может
понадобиться меньше или больше молока).
Переложи тесто на стол, посыпанный мукой, и замеси тесто. Раскатай.
Формочкой или при помощи трафарета вырежи зайцев. Запекай 15–20 мин.
Для глазури пудру быстро смешай с белками и лимонным соком. Добавь красители. Укрась печенье..- С любовью Спортландия и Алиса!
Коментарі
Додати коментарСаничок
111.06.11, 20:16
анонім
211.06.11, 20:21Відповідь на 1 від Саничок
Гість: Лютый Гриня
311.06.11, 20:26
анонім
411.06.11, 20:27Відповідь на 3 від Гість: Лютый Гриня
Дякую!
Wanderer5852
511.06.11, 23:11
Гарний рецепт!
Виникло питання,як вважаєш? Тут ,ось написано:
"... или при помощи трафарета вырежи зайцев..."
Так ось,- у мене є кролик. Чи можна його використати,як трафарет
анонім
611.06.11, 23:18Відповідь на 5 від Wanderer5852
Як хочете! Якщо кролик не кусається,то мабудь можна! А то як вкусить,то мало не покажеться(на собі вже це випробовувала). Та навіть,якщо Ви це ну хоч якось спробуєте зробити,шерсті буде ціла миска!
Тому.... Не рекомендую живих кроликів!
Wanderer5852
711.06.11, 23:26Відповідь на 6 від анонім
Ага.Використовувати кролєга,у якості трафарету,необхідно у той проміжок часу,коли він не линяє
анонім
811.06.11, 23:28Відповідь на 7 від Wanderer5852
А ще краще, коли він спить!