Рецепти   Lesynka

Свинина тушкована з яблуками

Свинина тушкована з яблуками

Інгредієнти:

2 яблука, 1 морквина, 2 цибулини, 300 гр філе свинини, олія, приправа карі, сіль, зелена цибуля, перець чорний молтий.

Спосіб приготування



Яблука помийте,
розріжте на дві частини, виймііть серцевину, а мякуш наріжте тонкими
півкільцями.



Філе свинини
поріжте на порційні шматки, відбийте, посоліть, посипте приправою карі, перцем
і смажте на олії до готовності.



Моркву поріжте
тонкими брусочками. Яблука, цибулю і моркву обсмажте на олії.



Готові відбивні
зєднайте з обсмаженими овочами і яблуками, додайте трішки води і тушкуйте ще
5-10 хвилин на слабкому вогні.



При подачі до
столу страву прикрасьте зеленою цибулею.



В обраному: 1, з них друзів: 0.

  • kardiff
0