Рецепти   Lesynka

Пампухи з узваром

Пампухи з узваром

Інгредієнти:

1 кг борошна
50 гр дріжджів
0,5 скл. цукру

Спосіб приготування



Розчинити водою
половину борошна і дріждів



Так, щоб маса
була, як сметана. Постивити на тепло. Коли тісто підійде, замісити його,
додаючи решту борошна, солі і цукру. Знову поставити на тепло. Коли тісто
підросте, з нього викачують кульки і дають їм підрости, смажити пампухи в олії.
Добре виглядає і смачно, коли подати на стіл пампухи, посипані цукром-пудрою.
Ще смачніше – з узваром – компотом із сухих фруктів.



 



 



Помадку готують
на легкому вогні, весь час помішуючи, поки маса не почне гуснути.



0