Помідори Квашені З Гірчицею (Консервація)

Заготовлюєте на зиму червоні баклажани тобто помідори з «фазенди»? Для цього пропоную панству чудовиј рецепт помідорів з гірчицею! Він простиј і смачниј. Спробујте — не пошкодуєте!

Огірки З Заквашуванням (Консервація)

Крамнична консервація містить чимало «хімічних» додатків — консервантів, стабілізаторів, підсилювачів смаку та запаху, штучних барвників, тому ј не дивно, що ґазди надають перевагу продукції домашнього приготування, бо вона, ясна річ, корисніша для організму. Якщо заводська банка з огірками може стояти і рік, і навіть два в крамниці, то домашню не варто так довго зберігати, краще її за потреби одразу ж використати. Не дуже корисними для організму є ј насичені маринади, які пригнічують здорову мікрофлору кишечнику, послаблюють діяльність травного тракту. Тому маринованими овочами раджу не зловживати. Така їжа має властивість «вимивати» кальціј з організму, а отже сприяє розвитку такої недуги, як остеопороз. Дітям до п’яти років мариновані овочі, а також гриби взагалі не варто давати. От чому я пропоную панству квашені огірки, бо то натуральниј, квашениј, а не маринованиј продукт.

Паштет Сирниј

Як відомо, євреї люблять як сам часник, так і страви, приготовані з нього — тобто в любому вигляді. Але між іншим, українці також подобають часник. Через те я пропоную вам приготувати цю страву. Вона ма приголомшливиј смак. Створити її легко і просто, обходиться вона недорого, готується швидко «на швидку руку», якщо гості на порозі. Можна зробити як самостіјну страву або використовувати як намазки на канапки.

Аджика «Українська» (Консервація)

До вашої уваги рецепт домашньої аджики. Це давніј рецепт. Маю јого ще з 80-х рр. минулого XX ст. Хоча аджика то є абхазька націјональна страва, але цеј рецепт адаптовано українцями під свіј образ життя. Позаяк в Україні росте багато овочів, то ј ця аджика вміщує багате різноманіття городини, що росте в Україні ј має помірно гіркиј смак. А абхазька аджика робиться дуже солоною і гіркою та складається в основному з солі, пекучого перцю та томатів.

Рибниј Паштет

Рецепт смачненького паштету взято з телепередачі «Кулінарія Від Андрія», яка виходе до етеру на Черкаському реґіјональному телерадіоканалі «Рось» щосуботи вранці, а повторюється у неділю ввечері. П. Андріј презентує рибниј паштет.