Рецепт смачненького паштету взято з телепередачі «Кулінарія Від Андрія», яка виходе до етеру на Черкаському реґіјональному телерадіоканалі «Рось» щосуботи вранці, а повторюється у неділю ввечері. П. Андріј презентує рибниј паштет.
Ингредиенты:
1. рибна консерва — 1 б.;
2. вершкове масло — 1 ч. л.;
3. цитрина — 0,5 шт.
Способ приготовления
Це најпростішиј рецепт і приготувати рибниј паштет можна за кілька хвилин. Візьміть 1-у банку рибних консервів у томатному соусі, перекладіть її у глибоку посудину і старанно подрібніть виделкою, додајте чајну ложку розм'якшеного вершкового масла і сік із 0,5 лимона.
Смачного!
Комментарии
Добавить комментарийаноним
124.03.11, 20:57
А почему ты решил, что это болгарская кухня
нік повинен
225.03.11, 11:00Ответ на 1 от аноним
Всі рецепти, що презентує на ТБ пан Крижанівськиј, синхронно друкують на кулінарних сторінках черкаської газети «Акцент». На шпальті «Рецепт від Андрія», під назвою цієї страви було зазначено: «(болгарська кухня)».
аноним
325.03.11, 11:37Ответ на 2 от нік повинен
Знаешь пословицу "На заборе тоже написано..."