Рецепти всі:

всі
не у співтовариствах
у співтовариствах

Мајонез

Мајонез то є соус, що пријшов до України ззовні. Проте він припав до смаку кожному українцю. Цеј мајонез, що пропонується, має смак і вигляд заводського продукту. Якщо ще врахувати, що він робиться з чистих, негінетично модифікованих інґредієнтів, то зрозуміло јого варто зробити вдома.

Аджика «Українська» (Консервація)

До вашої уваги рецепт домашньої аджики. Це давніј рецепт. Маю јого ще з 80-х рр. минулого XX ст. Хоча аджика то є абхазька націјональна страва, але цеј рецепт адаптовано українцями під свіј образ життя. Позаяк в Україні росте багато овочів, то ј ця аджика вміщує багате різноманіття городини, що росте в Україні ј має помірно гіркиј смак. А абхазька аджика робиться дуже солоною і гіркою та складається в основному з солі, пекучого перцю та томатів.

Лікер Ягідниј

Цеј лікер взято з домашніх рецептів. Це давніј рецепт. Маю јого ще з кінця 80-х чи початку 90-х рр. минулого XX ст. Проте він дуже приємниј на смак (нагадує крамничниј), темно-червоного кольору, і на відміну від домашньої наливки — цілковито прозориј.

Квас Газованиј

Квас взято з домашніх рецептів. Це давніј рецепт. Маю јого ще з початку 90-х рр. минулого XX ст. Влітку він добре втамовує спрагу і на відміну від напоїв, що продаються у торговельних закладах, готується без шкідливих інґредієнтів, а на смак не відрізняється від крамничного.

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна