Рецепты   Oлenka

веселі яйця, а не якесь там "Фаберже"

веселі яйця, а не якесь там "Фаберже"

желе в яєчних шкарлупках

Ингредиенты:

желе (апельсинове, вишневе, сметанне),
яєчні шкарлупки

Способ приготовления

Дасть Бог - доживем до Пасхи...

морально готуватись вже пора)))

желатин замочити в невеликій кількості холодної кип"яченої води, після набухання прогріти в мікрохвильовій печі;

після охолодження додати в солодку основу (апельсиновий сік, вишневий сироп, сметана - в розрахунку 1 пакетик (25 г) желатину на 400 мл рідини)

зробити декілька різнокольорових желе: сметана гарно смакує з подрібненим шоколадом + цукор; у фруктове - оригінально додати домашній сир (підгледіла тут колись у Странніка (нік))

поступово заливаємо желе шарами в підготовлені (вимиті) шкарлупки по 2-3 чайні ложки;

охолоджуємо, чистимо як звичайні варені яйця))))

смачного!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
  • Добавлено автором

В избранном: 3, из них друзей: 0.

  • Lesik1986
  • Polink
  • Юльчик@
4

Гость: inchik09

22.04.14, 11:44Ответ на 1 от Гость: inchik09