Рецепти   Oлenka

Печінковий рулет "Бердичівський"

Печінковий рулет "Бердичівський"

Бердичівська тьотя колись вгощала; я намагалась відтворити)))

Інгредієнти:

печінка відварена, масло, сіль, спеції

Спосіб приготування

відварену печінку (яловичу) тру на дрібні терці (з відвару для коте суп буде, а м"ясорубку і блендер ліньки мити))

додати сіль, перець, м"яке масло; розтерти (замість масла можна засмажку з цибулі-моркви-часника)

зробити плесканчик на целофані, намастити м"яким маслом, згорнути рулетом . охолодити 

застигле гарно зберігає форму

смачного!

показати усі фото

Фотографії блюда

  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 6, з них друзів: 0.

  • Lesik1986
  • Ribochka
  • ya natasha
  • Yulia-Yulia
  • Сyрi
10