Рецепты   Oлenka

Печінковий рулет "Бердичівський"

Печінковий рулет "Бердичівський"

Бердичівська тьотя колись вгощала; я намагалась відтворити)))

Ингредиенты:

печінка відварена, масло, сіль, спеції

Способ приготовления

відварену печінку (яловичу) тру на дрібні терці (з відвару для коте суп буде, а м"ясорубку і блендер ліньки мити))

додати сіль, перець, м"яке масло; розтерти (замість масла можна засмажку з цибулі-моркви-часника)

зробити плесканчик на целофані, намастити м"яким маслом, згорнути рулетом . охолодити 

застигле гарно зберігає форму

смачного!

показать все фото

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
показать всех

В избранном: 9, из них друзей: 0.

  • AdFox
  • Lesik1986
  • Luda62
  • Ribochka
  • Viktoria-74
  • ya natasha
  • Yulia-Yulia
  • Сyрi
  • Твоя иллюзия
9