Традиційна не наша їжа )))
Сейчас весна,много появилось овощей ,особенно редисочка и зеленый лук. Любителям покушать с редисочкой сальце и вареное яйцо да еще с лучком зеленым ,а ко всему еще и 50 гр водочки "со слезой" принять должно понравиться
Така собі зупка на скору руку. Смачна, ситна і легка у приготуванні.
Здивуй свою кращу половинку. Просто, скромно і зі смаком
Картопля дуже добре пасує на гарнір до м’ясних, а також до окремих рибних блюд, наприклад, до барабульки, палтуса і морського окуня. В кавалєрські часи добре смакувала як самостійне блюдо ;-)))
Корейці велика нація зі своєю, великою і різноманітною кухнею. Але так сталося, що знайомство з великою корейською кухнею у нас обмежується купою досить одноманітних на вигляд овочів А-ЛЯ – "Морква по-корейски" чи "Бурячок по-корейски", якими торгують нащадки корейців і не тільки. Пропоную приготувати власними силами картоплю "по-корейски". Перший раз таке блюдо я покуштував у китайському ресторані, і, на жаль, за давністю років не пам'ятаю, як вона там називалася.