Это тесто можно использовать и для пельменей, и для вареников и всяких жаренных лепёшек с всевозможными начинками. Оно совсем не содержит яиц, очень пластичное, хорошо лепится, но не липкое к поверхности и рукам, не требует подпыления мукой. Подходит для тех,кто постится.
по заявках трудящих, так би мовити ;) "Дивна назва, я розумію...Але тортик заслуговує на увагу, тим більше, що легко трансформується в непісний варіант. А тісто....чудові пухирчасті коржі, тепер буду робити лише такі. Рецепт із сайту "Поваренок с поварешкой"
Вкусная коричневая манная каша по простому кулинарному рецепту. Это постное блюдо.
В самый разгар Великого поста этот рецептик будет довольно актуальным.
Для этого очень вкусного рецепта лучше выбрать очень маленькие баклажаны, без семян с упругой мякотью. Блюдо может подаваться как самостоятельно, так и как гарнир. Зелень выбирается по вкусу. Баклажаны замечательно сочетаются с мятой, кинзой, базиликом.
на ті ж прохання трудящих ;) "Моя сусідка примудрилася народитися в самий розпал Великого Посту. Але, незважаючи на це, свій день народження вона завжди справляє смачно. Не повірите, але кожного разу з року в рік її пісний стіл вражає своєю величчю. Там є все, починаючи з салатів і закінчуючи, в обов'язковому порядку, тортом. І уявіть собі, кожен рік моїй сусідці вдається підносити завжди новий і смачний торт. Тому, я і попросила її поділитися нескладним рецептом якого-небудь пісного торта. Так що, ось рецепт."
без яєць і реактивів)) вихід 200 мл
В зависимости от сезона можно использовать различные фрукты.
После этого блюда я полюбила кинзу. Она замечательно дополняет вкус овощей.