Рецепти   zmi_j

Паста карбонара

Паста карбонара

Традиційна не наша їжа )))

Інгредієнти:

паста,
• оливкова олія,
бекон,
печериці,
• часникк,
сливки,
сир пармезан

Спосіб приготування

На 2-3 ложках олії обсмажуємо печериці. Окремо на олії підсмажуємо  дрібно порізаний часник (НЕ ПЕРЕСМАЖИТИ!) додаємо бекон і доводимо його до майже прозорого стану. Додаємо гриби, перчимо, заливаємо вершками (пів склянки 15-20% вершків) перемішуємо і прогріваємо до температури при якій у них розплавиться дрібно потертий сир. Від його кількості залежить густина соусу. Коли пармезан розчинився  - соус готовий! Кипятити його не треба!  Окремо відварюємо пасту (макарони по нашому))). Красиво викладаємо на тарілку і поливаємо соусом!
СМАЧНОГО!

Фотографії блюда

  • Додано автором

Рецепт від bigmir)net Испанская картофельная тортилья

0