Рецепти   zmi_j

Циганський шніцель

Циганський шніцель

Просто, швидко, смачно

Інгредієнти:

сир твердий – 200 гр
шинка пісна – 100 гр
яйце – 2 шт
мука для панірування

Спосіб приготування

      Сир порізати тонкими скибочками, шинку також порізати скибочками. На шматочок сиру кладемо шматочок шинки, потім знову сир, шинка, сир. Паніруємо в муці, потім в яйці,знову в муці і в яйці. Смажимо на гарячій сковорідці.

Смачного.

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 2, з них друзів: 0.

  • AnnGeli
  • ТЕЛОгрейка
0

Гість: Полынь горька

216.11.10, 16:55

ні, таке циганам не віддамо!

Гість: Angelycia