Співтовариство «СТРАВИ на СВЯТО»

Інші співтовариства

Всі рецепти користувача Голубка

Печиво "Яблучні Черевички".

Печиво "Яблучні Черевички".

Красиво і смачно

Інгредієнти:

тісто:
200 г вершкового масла, розм'якшеного
120 г цукру
2 яйця
100 мл молока
2 ч.л. розпушувача
дрібка солі
2 ч. л. ванильнойесенції
лімоннaя цедрa
500 г борошна

начинка:
1 кг яблук
5 ст.л. цукру або за смаком
кориця на смак
2 ст.л. вершкового масла
сік 1/2 лимона
30 мл води

цукрова пудра для посипання

Спосіб приготування

1. Збийте м'яке масло з цукром, додайте яйця, ваніль, цедру і
молоко. Просійте борошно з сіллю і розпушувачем і всипте в яєчно-масляну
суміш. Замісити тісто, оберніть в харчову плівку і покладіть в
холодильник на годину.

2. Приготування начинки:
Очистіть
яблука від шкірки, видаліть серцевину, натріть на крупній тертці.
Додайте інші інгредієнти для начинки. Поставте яблука на вогонь і
доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і проваріть яблука поки не
випарується рідина. Готову начинку повністю остудіть.

3.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Робочу поверхню присипте злегка
борошном. Відріжте шматочок тіста, розкачайте його в коло близько 3 мм
завтовшки і розріжте на трикутники. У кожному трикутнику зробіть прорізи
як показано на фото. Покладіть начинку і загорніть спочатку одну
сторону, а потім іншу.

4. Викладіть печиво на деко і випікайте 15 хвилин. Остигле печиво присипте цукровою пудрою.

Фотографії блюда

  • Додано автором
  • Додано автором

В обраному: 4, з них друзів: 0.

  • AllFree
  • gank
  • tamagochi
  • шокол@дка
3