Очищаємо гарбуз від шкірки, від насіння, розрізаємо на скибки. Печемо гарбуз у духовці, прикривши його фольгою, доти, доки сік не почне карамелізуватися. Ви це помітете, коли сік в якомусь місці почне набирати коричневого забарвлення, а м якуш лишатиметься помаранчевим. Це десь з годину за температури 200 - 180 градусів.
Молоко доводимо до кипіння вкинувши дрібку солі. Зменшуємо вогонь, та так, щоб трохи кипіло. Обережно, потроху всипаємо сухі манні крупи, не перестаючи змішувати. Або ж просто додаємо зварений рис. Додаємо цукор. Інші спеції за бажанням.
Запечений гарбуз, перетираємо до стану пюре. Додаемо до каші, добре перемішуємо, даємо закипіти на легенькому вогні і хвилину-три покипіти. Знімаємо. Подаємо гарячим. Особисто я обожнюю подавати із зеленим чаєм.
Коментарі
Додати коментарКрилами віри
127.12.09, 23:36
З радістю ставлю плюс, за методику описування рецепту. Тут зразок того, що у рецепті є живинка, вистраданий геній, а не просто друкарські здібності. Я можу повірити, що коли я буду у Вас в гостях ця страва(та інші) будуть у Вас на столі.
Крилами віри
227.12.09, 23:48
Тут маю додати: дійсно усі рецепти приготування гарбуза починаються з ВІДВАРКИ але закінчуються ПЕЧЕННЯМ. ще через те звертаю увагу, що моя мама гворіє печінкою, а Гарбуз є у цій справі ліками. Цікаво б дізнатися, яким сортом чаю Ви запиваєте? І дарую свій рецепт "Чайні Яйця" http://cook.i.ua/user/1644892/
Rиsя
328.12.09, 01:06Відповідь на 2 від Крилами віри
ой, стільки хороших слів... дякую
Я обожнюю чай "Око фенікса", а ще "Изумрудный лотос", але це дуже дорогі, і дозволяю собі лише інколи. А зазвичай зелений чай "Саусет" майже завжди в мене у наявності
Rиsя
428.12.09, 01:11Відповідь на 2 від Крилами віри
А описано в мене все так детально тільки тому, що після школи два роки нікуди не поступила, і за ті два роки вивчила усі кулінарні книжки вдома
Крилами віри
528.12.09, 01:39Відповідь на 4 від Rиsя
Гаразд, Вашу відповідь перенесено у мою тему на іншому книжковому форумі "Как работает книга..." http://www.bookclub.ua/forums/?forum_id=11&forum_msg_id=289045&forum_pn=0&forum_pp=20
Rиsя
628.12.09, 08:12Відповідь на 5 від Крилами віри
Добре, подивимось... Після роботи ввечері
LiS_67
74.01.10, 14:27Відповідь на 3 від Rиsя
Чай Саусеп
Rиsя
84.01.10, 20:07Відповідь на 7 від LiS_67
Точно)))) на пакетике так и написано)))
LiS_67
94.01.10, 20:31Відповідь на 8 від Rиsя
я тоже обожаю чай....и Саусеп мне нравится
Rиsя
104.01.10, 21:17Відповідь на 9 від LiS_67
Да, очень хороший чай. И по цене не так кусается, как тот же "око феникса" и "изумрудный лотос"