Рецепти   Lesynka

Солянка мясна

Солянка мясна

Інгредієнти:

200 гр мяса залийте 2 л холодноъ води ы зварыть бульйон. рыпчасту цибулю нашинкуйте і протушіть з олією. окремо спасеруйте 1 со. л. томатної пасти з невеликою кількістю бульйону. почистіть від шкірки та насіння 2 солоних огірки, наріжте кубиками і трошки припаустіт. зварене мясо яловичини, язика, нирки, сосиски тощо, наріжте кубиками і зєднайте з цибулею, огірками, томатом, додайте оливки, лавровий лис, все залийте готовим мясним бульйоном і прокипятіть 5-6 хвилин.
перед тим, як подати на стіл, покладіть в тарілки маслини, скибку лимона, зелень петрушки й кропу. можна додати трошки сметани.

Спосіб приготування



200 гр мяса
залийте 2 л
холодноъ води ы зварыть бульйон. Рыпчасту цибулю нашинкуйте  і 
протушіть з олією. Окремо спасеруйте 1 со. Л. Томатної пасти з невеликою
кількістю бульйону. Почистіть від шкірки та насіння 2 солоних огірки, наріжте
кубиками і трошки припаустіт. Зварене мясо яловичини, язика, нирки, сосиски
тощо, наріжте кубиками і зєднайте з цибулею, огірками, томатом, додайте оливки,
лавровий лис, все залийте готовим мясним бульйоном і прокипятіть 5-6 хвилин.



Перед тим, як
подати на стіл, покладіть в тарілки маслини, скибку лимона, зелень петрушки й
кропу. Можна додати трошки сметани.



1