Солянку можна робити як на основі бульйону так і просто на воді. Мілко порізати цибульку, підсмажити до золотистого кольору і додати пасту, можна влити трішки води, щоб не підгоріла наша заправка. В киплячу воду чи бульйон вкинути мілко порізані м'ясні продукти, дати проваритися пару хвилин потім додати заправку. Проварити ще 5 хвилин і додати мілко порізані огірочки, дати закипіти, посолити, поперчити. Проварити ще пару хвилин і можна виключати. Подавати гарячою з кусочком лимона і маслинками, по бажанню заправити сметаною і посипати зеленню. Смачного.
Солянка має таку властивість, чим більше настоїться тим смачніша.
Комментарии
Добавить комментарийHot-dog
19.01.10, 13:00
Мой самый любимый супчег!!!
_malvina_
29.01.10, 13:03Ответ на 1 от Hot-dog
тепер і мій
Lucky person
39.01.10, 14:52
Спасибо за рецептик бегу в магазин, за продуктами, и буду готовить

_malvina_
49.01.10, 15:04Ответ на 3 от Lucky person
Я СТЕРВОЧКА
59.01.10, 18:14
готовила просто супер

Fallaut13
611.01.10, 11:46
щас пойду обедать!
_malvina_
711.01.10, 12:11Ответ на 6 от Fallaut13
дякую, смачного
angela_
815.01.10, 20:25Ответ на 7 от _malvina_
лиса_Алиса
916.01.10, 09:11
супец бомба

_malvina_
1016.01.10, 11:16Ответ на 9 от лиса_Алиса
дякую
