Рецепти   Ник210

Квашеные грузди

Квашеные грузди

Так квашу грузди я, так квасит грузди моя мама, так квасили грузди моя бабушка и прабабка

Інгредієнти:

грузди
корень и листья хрена
чеснок
соль
укроп такой как на квашеные огурцы

Спосіб приготування

1.Грузди хорошо почистить
2. Залить чистой водой и оставить на 3 суток
3. Воду слить. Залить чистой водой и проварить 20 минут
4. На дно трехлитровой банки кладем корень и листья хрена, зубочки чеснока
5.До четверти банки выкладываем грузди
6. Засыпаем 1 столовую ложку соли с горкой(соль каменная)
7. Выкладываем грузди до половины и снова засыпаем солью.
8. Всего на 3 л банку нужно использовать 4 ст ложки соли (Засыпаем грузди до четверти, до половины, до четверти после половины и до края банки)
9. Сверху выкладываем укроп.
10. Заливаем холодной водой и оставляем на 30 суток

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 9, з них друзів: 0.

  • BonLilu
  • CoRacK
  • q66we
  • sve_tik
  • Tenerezza
  • vilga
  • vk199
  • vladi
  • Чудачка
7

14.10.17, 10:15

От не знаю я які це грузді.......Може це -закарпатські "гірчиці" ?!
Рецепт хороший,згодиться.

24.10.17, 10:21Відповідь на 1 від БілаКоролева

От не знаю я які це грузді.......Може це -закарпатські "гірчиці" ?!
Рецепт хороший,згодиться.
У нас ще їх називають "гірчаки", "підгруздки", це такі білі або чорні грибочки, які полюбляють рости під листочками, ховатися, http://www.5lepestkov.com/?p=1001
ось так виглядають і хрумтять як огірочки, не розлазяться

34.10.17, 10:40Відповідь на 2 від Ник210

От не знаю я які це грузді.......Може це -закарпатські "гірчиці" ?!
Рецепт хороший,згодиться.
У нас ще їх називають "гірчаки", "підгруздки", це такі білі або чорні грибочки, які полюбляють рости під листочками, ховатися, http://www.5lepestkov.com/?p=1001
ось так виглядають і хрумтять як огірочки, не розлазяться
Дуже цікава інформація -"Лечебные свойства груздя перечного. Горячий водный экстракт L. piperatus показал противораковую активность, ингибируя саркому-180, карциному Эрлиха и легочную аденому Льюиса."Якось мені в гінікології хотіли підкинути рака..Ще трохи і це б сталося,якби не їла грибів і не вірила в Бога.

44.10.17, 10:43Відповідь на 2 від Ник210

Таких груздів(гірчиця по-закарпатськи) у нас повний ліс,ніхто їх не збирає.Спробую ще їх заготовити.Ви подали ідею.

54.10.17, 10:45Відповідь на 4 від БілаКоролева

Таких груздів(гірчиця по-закарпатськи) у нас повний ліс,ніхто їх не збирає.Спробую ще їх заготовити.Ви подали ідею.У нас також їх мало хто збирає, лише ті хто знає, але гриб справді смачний, коли його правильно приготувати, ми цього року багато заготували

64.10.17, 10:46Відповідь на 3 від БілаКоролева

От не знаю я які це грузді.......Може це -закарпатські "гірчиці" ?!
Рецепт хороший,згодиться.
У нас ще їх називають "гірчаки", "підгруздки", це такі білі або чорні грибочки, які полюбляють рости під листочками, ховатися, http://www.5lepestkov.com/?p=1001
ось так виглядають і хрумтять як огірочки, не розлазяться
Дуже цікава інформація -"Лечебные свойства груздя перечного. Горячий водный экстракт L. piperatus показал противораковую активность, ингибируя саркому-180, карциному Эрлиха и легочную аденому Льюиса."Якось мені в гінікології хотіли підкинути рака..Ще трохи і це б сталося,якби не їла грибів і не вірила в Бога.
Хвороби це так страшно, я чомусь як тількт чую про хвороби, ніби ховаюсь у ракушку, сподіваючись, що ні мене ні моїх близьких таке не торнеться

718.10.17, 14:25Відповідь на 6 від Ник210

Грузді білі солені - це надзвичайно смачна страва із грибів. Цікавий рецепт, візьму на примітку. Скільки разів їх не засолював, завжди не правильно Можливо на вихідні попаду в ліс, обовязково назбираю саме білих груздів і замариную. Автору респект за інфо. Гриб має вийти вміру підсолений та хрусткий як огірочок.

818.10.17, 15:22Відповідь на 7 від gratis

Грузді білі солені - це надзвичайно смачна страва із грибів. Цікавий рецепт, візьму на примітку. Скільки разів їх не засолював, завжди не правильно Можливо на вихідні попаду в ліс, обовязково назбираю саме білих груздів і замариную. Автору респект за інфо. Гриб має вийти вміру підсолений та хрусткий як огірочок.Таким і має вийти, скільки років солем по цьому рецепту завжди виходили.

922.10.17, 01:40

Какая безграмотность!!!!
Не "ложим", а КЛАДЁМ!!!!
Не "вылаживаем", ВЫКЛАДЫВАЕМ!!!
ПОЗОР!!!!

Гість: Vasilisa16

1022.10.17, 19:25Відповідь на 9 від czdnu

...тут не на орфографію провіряють! За рецепт---ПОДЯКА!

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна