Рецепти   tanjuwa

Кіш

Кіш

Французька суміш піци з омлетом. На ура розходиться як за святковим столом, так і на пікніках чи в дорозі. Готується по принципу "по сусєкам поскребу". Можна робити як порційно (для свят) так і на весь противень

Інгредієнти:

заморожене прісне листкове тісто
яйця - 3-4 шт на 0,5 кг тіста
вершки (сметана, молоко) - 200 мл
сіль, перець - за смаком
начинка - шинка, ковбаса, маслини, варені яйця, сир, болгарський перець, гриби, цибуля, горошок, кукурудза...

Спосіб приготування

Викласти тісто у форму, утворивши високий бортик (при потребі не бійтеся його розкатати потонше)

Збити яйця з вершками, сіллю та перцем. Зауважте, що соленість заливки залежить від того що ви кластимете в начинку

Порізати начинку невеликими кубиками, перемішати з заливкою і викласти на тісто.

Випікати 30-40 хв при температурі 180-200

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 3, з них друзів: 0.

  • Adel@ida
  • Инна_
  • МятежнаЯ
0

анонім

126.04.10, 18:25

ням ням.....чтото интересное!

Гість: Rainy_evening

225.06.10, 07:01

ОО, кіш ) Я колись намагалась приготувати, але в мене не вийшов)

323.05.12, 22:37

готовила подобные с рыбой
вкусняшка неимоверная
слойку брала дрожжевую