Рецепти   maula

Торт "Полуничне літо"

Торт "Полуничне літо"

Актуальний тортик в ягідний сезон, і коли така спека , приємно скуштувати шматочок літньої прохолоди

Інгредієнти:

для бисквіту:
10 яєць, 10 ст.л. цукру, 10 ст.л.борошна
для крему:
500 мл. сметани,15 г. желатину,1скл. цукру, 500 г. ягід полуниці

Спосіб приготування

Печемо бисквіт, для цьго: збиваємо спочатку білки зцукром, тоді жовтки, далі вимішуємо збиту масу з борошном і виливаємо в форму, попередньо змащену жиром і застелену папером для випічки. Час випікання приблизно 40 хв.
Поки печеться бисквіт, готуємо крем: желатин замочуємо у 1/2 скл. гарячої води, щоб розчинився, охолоджуємо. Сметану збиваємо з цукром і додаємо желатинову воду, ставимо в холодильник, щоб трошки загусла маса.
З охолодженого бисквіту виймаємо серединку, подрібнюємо, залишаємо тільки стінки і дно. На низ  торта викладаємо попередньо помиту полуницю, зверху заливаємо охолодженою масою, вимішаною з подрібненим бисквітом. Верх прикрашаємо, а я просто посипала кокосовою стружкою. Смачного і прохолодного літа Вам!

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 8, з них друзів: 0.

  • alexa_2004
  • Black_Moon
  • Fate
  • ILA_YA
  • Kimiko
  • oksana260579
  • rizh
4

21.07.12, 09:06Відповідь на 1 від alexa_2004

дякую,

32.07.12, 00:23Відповідь на 2 від maula

Вкусный тортик вышел,спасибо за рецептик!

42.07.12, 08:09Відповідь на 3 від alexa_2004

готуйте на здоров"я ,смачного вам