Печемо бисквіт, для цьго: збиваємо спочатку білки зцукром, тоді жовтки, далі вимішуємо збиту масу з борошном і виливаємо в форму, попередньо змащену жиром і застелену папером для випічки. Час випікання приблизно 40 хв.
Поки печеться бисквіт, готуємо крем: желатин замочуємо у 1/2 скл. гарячої води, щоб розчинився, охолоджуємо. Сметану збиваємо з цукром і додаємо желатинову воду, ставимо в холодильник, щоб трошки загусла маса.
З охолодженого бисквіту виймаємо серединку, подрібнюємо, залишаємо тільки стінки і дно. На низ торта викладаємо попередньо помиту полуницю, зверху заливаємо охолодженою масою, вимішаною з подрібненим бисквітом. Верх прикрашаємо, а я просто посипала кокосовою стружкою. Смачного і прохолодного літа Вам!
Коментарі
Додати коментарalexa_2004
125.06.12, 13:36
maula
21.07.12, 09:06Відповідь на 1 від alexa_2004
дякую,
alexa_2004
32.07.12, 00:23Відповідь на 2 від maula
Вкусный тортик вышел,спасибо за рецептик!
maula
42.07.12, 08:09Відповідь на 3 від alexa_2004
готуйте на здоров"я ,смачного вам