Рецепти   maula

Торт-суфле "Солодка симфонія"

Торт-суфле "Солодка симфонія"

Дуже смачненький тортик

Інгредієнти:

бісквіт:
4 яйця
6 ст. л. цукру
6 ст. л. чубатих муки
30 г масла
1 ч. л. розпушувача
сир:
400 г сиру
1 ст. сметани
лимонна галяретка + 1 ч. л. желатину
100 мл води
суфле:
4 білки
75 г цукру
вишнева галяретка + 1 ч.л. желатину
100 мл води
суниці

Спосіб приготування

Бісквіт:

Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збити на легку піну, підсипати цукор ( 4 ложки) і далі збивати до крутих піків. Жовтки збити з рештою цукру. Розтоплене масло додати до жовтків, всипати трохи муки і розпушувач і перемішати. Додати білки і перемішати легенько. Всипати решту муки і перемішати знизу вверх. Випікати при темп. 180С близько 25 хв.
Сир:

Сметану добре збити, додати протертий сир і перемішати. Галяретку + желатин залити кип’ятком, як добре розчиниться, влити до сиру і добре перемішати. Вилити на остигший корж в формі і поставити в холодильник.
Суфле:

Білки збити з цукром до крутих піків. Галяретку +желатин залити кип’ятком і влити до білків, добре перемішати. Вилити зверху на сир.
Зверху прикрасити суницями

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 3, з них друзів: 0.

  • alexa_2004
  • Цукерочк@
3

Гість: Serafim S

126.05.12, 13:52

Що за міра"чубатих",галяретка????

227.05.12, 08:52Відповідь на 1 від Гість: Serafim S

Що за міра"чубатих",галяретка????господині на заході України знають, а для Вас перекладаю:
чубата ложка - це повна ложка з верхом, а галяретка - це желе

Гість: dariysh

37.06.12, 10:55

такой торт хорошо есьть вдвоем-я и торт

419.06.12, 09:48Відповідь на 3 від Гість: dariysh

в чому проблема ? печіть і їжте
а не вмієте, заходьте в гості, почастую шматочком