Берем несколько помидорчиков и удаляем из них сердцевинку,обжариваем со специями куриную грудку (или курицу-гриль можно мелко нарезать),начиняем этой грудинкой помидорчики,сверху толстым-толстым слоем майонеза и щедрой шапочкой сыр. Ставим в горячую духовку (240-260 град.) на 15 минут, чтобы сыр подрумянился.
Коментарі
Додати коментарЛеонід
16.02.13, 03:02
Гарна ідея!
Якось я куштував щось схоже:
З великої очищеної кортоплини зрізається "кришечка",
Середина кортоплини видаляється (згодиться хоч у борщ, хоч на пюре, жоч просто підсмажити),
В утворившийся стаканчик з товщиною стінок близько 1 см. закладається начинка з фаршу, солодкого перцю, овочів, рису,
стаканчики щільно ставляться один до одного в каструлю, отворами догори, накриваються кришечками (а може без кришок, вже не пам'ятаю, бо вживали цю смакотень під горілочку) ,
Тушкується ця краса иабуть не менше 20 хвилин (до готовності картоплі), але може і більше, аби картопля не розвалилася.
Подається горячою.
Після роботи під холодну горілочку йде "аж бігом"!!!
Віддаю ідею в руки Вашому кулінарному таланту, порадуйте чоловіка смаколиком, а нас гарними фото!
tamagochi
26.02.13, 03:18
renatashka
36.02.13, 08:27Відповідь на 1 від Леонід
Спасибо большое.Взяла на заметочку Ваш рецептик
Бусенка
46.02.13, 08:52
Вкусняка!*bra vo*
renatashka
56.02.13, 08:57Відповідь на 4 від Бусенка
приветикибросила рецептик на будущее,когда будут свои помидорки..дачные
renatashka
66.02.13, 08:57Відповідь на 2 від tamagochi
aleksandrinna
76.02.13, 09:36
Класс!
Бусенка
86.02.13, 10:59Відповідь на 5 від renatashka
Привет,Натик! Я себе тоже утянула...буду пробовать!
Я делала в баклажане...тоже вкусно!
Terek
96.02.13, 12:45
Francisk02
106.02.13, 17:04