Спочатку потрібно зварити мясний бульйон (тривалість варіння залежить від його свіжості, триватиме від 1,5 до 2 годин.
Після готовності усі мясні продукти нарізаємо кубиками і кидаємо до бульйону і залишаємо на маленькому вогні.
Цибулю нарізаємо та обжарюємо до золотистого кольору, і тоді додаємо томатну пасту.
Натираємо на терці солені огірки і обсмажуємо в невеликій кількості мясного бульйону.
Після того смажені складники додаємо до бульйону з мясом і доводимо до кипіння...
Через 5-10 хвилин вимикаємо вогонь і залишаємо настоюватись на 15-20 хвилин...
Готову страву прикрашаємо лимоном та зеленню
СМАЧНОГО!!!
Комментарии
Добавить комментарийMаряна*
13.02.12, 22:33
Dimonimus
23.02.12, 22:39Ответ на 1 от Mаряна*
капець ну що за сміхотливі наїзди??????
Mаряна*
33.02.12, 22:42Ответ на 2 от Dimonimus
Dimonimus
43.02.12, 22:49Ответ на 3 от Mаряна*
Так я і готую з душую, но подумаєш незнаю правильних термінів. а тут на тобі
Deyzi-Re
57.02.12, 14:03
а дві сосиски- использовать для перекуса во время проготовления?)
как по мне класный рецепт. в избранное)))
Dimonimus
67.02.12, 14:38Ответ на 5 от Deyzi-Re
Можна і для перекусу, але тоді треба 4 брати
Deyzi-Re
77.02.12, 15:08Ответ на 6 от Dimonimus
Dimonimus
87.02.12, 16:27Ответ на 7 от Deyzi-Re
Deyzi-Re
97.02.12, 16:34Ответ на 8 от Dimonimus
М249)))
Deyzi-Re
107.02.12, 16:35Ответ на 8 от Dimonimus
пулемет