Рецепты   Dimonimus

Солянка для холостяка

Смачна перша страва, яку зможе приготувати кожен охочий...

Ингредиенты:

говядина, свинина, ковбаса копчена усього по 300 грам
дві сосиски, три цибулини, томатна паста - 2 столових ложки, два солених огірочки
сіль перець лимон зелень

Способ приготовления

Спочатку потрібно зварити мясний бульйон (тривалість варіння залежить від його свіжості, триватиме від 1,5 до 2 годин.

Після готовності усі мясні продукти нарізаємо кубиками і кидаємо до бульйону і залишаємо на маленькому вогні.

Цибулю нарізаємо та обжарюємо до золотистого кольору, і тоді додаємо томатну пасту.

Натираємо на терці солені огірки і обсмажуємо в невеликій кількості мясного бульйону.

Після того смажені складники додаємо до бульйону з мясом і доводимо до кипіння...

Через 5-10 хвилин вимикаємо вогонь і залишаємо настоюватись на 15-20 хвилин...

Готову страву прикрашаємо лимоном та зеленню

СМАЧНОГО!!!


Рецепт от bigmir)net Булочки с моцареллой

В избранном: 5, из них друзей: 0.

  • Deyzi-Re
  • levytsja
  • автодоктор
  • Похер
  • Ювелирная
2

13.02.12, 22:33

і як тобі вдається, щось смажити на бульйоні - я хіба потушкувати можу

23.02.12, 22:39Ответ на 1 от Mаряна*

і як тобі вдається, щось смажити на бульйоні - я хіба потушкувати можукапець ну що за сміхотливі наїзди??????

33.02.12, 22:42Ответ на 2 от Dimonimus

це не один капець, це два капці - готувати треба з душею

43.02.12, 22:49Ответ на 3 от Mаряна*

Так я і готую з душую, но подумаєш незнаю правильних термінів. а тут на тобі

57.02.12, 14:03

а дві сосиски- использовать для перекуса во время проготовления?)
как по мне класный рецепт. в избранное)))

67.02.12, 14:38Ответ на 5 от Deyzi-Re

Можна і для перекусу, але тоді треба 4 брати

77.02.12, 15:08Ответ на 6 от Dimonimus

запамятала))

87.02.12, 16:27Ответ на 7 от Deyzi-Re

і що це за вид зброі у вас

97.02.12, 16:34Ответ на 8 от Dimonimus

і що це за вид зброі у васМ249)))

107.02.12, 16:35Ответ на 8 от Dimonimus

пулемет

Добавить комментарий
Страницы:
1
2
предыдущая
следующая