Для приготування в хлібопічці на програмі 2 (французський хліб - 3год.39хв)Викладаю інгредієнти в контейнер, наступним порядком:
- Мятний чай, цукор,
- Додаю два види муки і сухі дріжджі.
- Ставлю контейнер в хлібопічку.
- Вибиратю програму 2, вагу хліба і бажаний кольор скоринки.
- Натискаю на кнопку «Старт».(час приготування на 1кг. - 3г.39хв)

-Після звукового сигналу додаю подрібнений грецький горіх,або фундук.
-За 30-45хв до завершення випікання відкриваю хлібопічку і зволоживши поверхню хлібини, посипаю зернами кунджуту
- В кінці програми виключаю хлібопічку, виймаю контейнер
і викладаю хліб із контейнера остуджуватись на 1год.
Коментарі
Додати коментардруг_Федір
112.02.12, 08:13
Левус
212.02.12, 10:43Відповідь на 1 від друг_Федір
zoлотоволоs
313.02.12, 00:44
Такого ще не куштувала.

Левус
413.02.12, 07:24Відповідь на 3 від zoлотоволоs
Дуже просто і досить смачно. Відчувається смак горіхів, бажано не меньше 150гр. на 1кг.
zoлотоволоs
514.02.12, 00:17Відповідь на 4 від Левус
А в мене сестра пиріг пече й в тісто додає мелені горіхи й пиріг виходить дуже смачний!

lunic
614.02.12, 09:44
А 130гр. муки не маловато ли?
Левус
714.02.12, 23:16Відповідь на 6 від lunic
lunic
815.02.12, 11:58
Отлично, сегодня же и сделаю
Левус
915.02.12, 12:27Відповідь на 8 від lunic

Количество воды, чая надо контролировать в процессе вымешывания, чтобы тесто было достаточно упругим.ЛанаМ
1016.02.12, 00:12
точно вкус кисловатый?? абсолютно не должен таким получится. Я делала пополам цельнозерновая и обычная мука (300 на 300 гр) совершенно нет кислинки. Цвет да, орех грецкий дает, он же даст аромат и даже жирность..орехи много масла содержат. Я думаю, что селяне добавили бы не кунжут, а семя льна. Попробуй