Технологія приготування:
Печінку очищаю і промиваю, нарізаю брусочками. Гриби нарізаю дуже дрібненько і обжарюю на вершковому маслі до отримання золотистої шкірки. Моркву, цибулю і часник теж дрібненько нарізаю. Моркву обсмажую в оливковій олії 5 хвилин, тоді додаю цибулю ічасник і обжарюю ще 3 хвилини. Кладу печінку в сковорідку, додаю решту оливкової олії і обсмажую 5 хвилин на великому газі. Солю і додаю спеції, лавровий лист, гриби, цибулю, заливаю вином, закриваю кришкою і ставлю тушити на 15 - 20 хвилин.Даю печінці остигнути, виймаю лаврові листочки. Подрібнюю усе в блендері, додаючи вершки та 2 ст.л вершкового масло (його попередньо розтоплюю).
Викладаю паштет на блюдце, а решта паштету у глибоку тарілочку, в ній він буде зберігатися у холодильнику.
Коментарі
Додати коментарГість: Little Rabbit
125.12.11, 18:19
Rino_2
225.12.11, 18:22Відповідь на 1 від Гість: Little Rabbit
Ласточка !
325.12.11, 18:49
Rino_2
425.12.11, 18:58Відповідь на 3 від Ласточка !
Ласточка !
525.12.11, 19:04Відповідь на 4 від Rino_2
Я чеснок не добавляю, и немного свежего сала можно дабавить....
Ксантия
625.12.11, 19:27
спасибо за рецепт))) как раз придуміваю меню на новій год)))
Rino_2
725.12.11, 20:49Відповідь на 5 від Ласточка !
Rino_2
825.12.11, 20:52Відповідь на 6 від Ксантия
Ласточка !
925.12.11, 20:54Відповідь на 7 від Rino_2
Да , с вином очень интересно и вкусно будет..... Яйца,майонез и базилик я бы не добавляла
Rino_2
1025.12.11, 20:58Відповідь на 9 від Ласточка !