Сообщество «УЛЮБЛЕНІ СТРАВИ»

Остальные сообщества

Все рецепты пользователя Oksi1

Мус журавлинний

Мус журавлинний

Спробуйте і переконайтеся:)

Ингредиенты:

журавлина - 200 г
цукор - 200 г
крупа манна - 60 г
вода - 450 г

Способ приготовления

Журавлину переберіть, промийте та відіжміть сік. Сік поставте в холодильник у неокислюющийся посуд. 
Мезги (отжимки) залийте гарячою водою, проварити 10 хвилин, процідити. 
В готовий відвар додайте цукор, доведіть до кипіння, потім тонким струмком всипте манну крупу, безперервно перемішуючи, проварити 10-15 хвилин до загустіння. Охолодити до 8°С і збийте до стійкої піни. Маса при цьому збільшиться в обсязі в 2-3 рази. 
Мус високою гіркою викладіть в вазочки і полийте сиропом. 
Такий мус можна готувати з будь-якого варення, яке розводять водою за смаком, проціджують і в цьому сиропі заварюють манну крупу. На 100г сиропу береться 10г манної крупи.

Фотографии блюда

  • Добавлено автором

Рецепт от bigmir)net Венский шницель: Рецепт приготовления

В избранном: 5, из них друзей: 0.

  • Amoeba
  • levytsja
  • misslll
  • Oksi1
  • Лена-облачко
5

Гость: kama75

18.01.10, 23:27

Интересно, но я с детства не люблю манку...