Солянку можна робити як на основі бульйону так і просто на воді. Мілко порізати цибульку, підсмажити до золотистого кольору і додати пасту, можна влити трішки води, щоб не підгоріла наша заправка. В киплячу воду чи бульйон вкинути мілко порізані м'ясні продукти, дати проваритися пару хвилин потім додати заправку. Проварити ще 5 хвилин і додати мілко порізані огірочки, дати закипіти, посолити, поперчити. Проварити ще пару хвилин і можна виключати. Подавати гарячою з кусочком лимона і маслинками, по бажанню заправити сметаною і посипати зеленню. Смачного.
Солянка має таку властивість, чим більше настоїться тим смачніша.
Коментарі
Додати коментарHot-dog
19.01.10, 13:00
Мой самый любимый супчег!!!
_malvina_
29.01.10, 13:03Відповідь на 1 від Hot-dog
тепер і мій
Lucky person
39.01.10, 14:52
Спасибо за рецептик бегу в магазин, за продуктами, и буду готовить
_malvina_
49.01.10, 15:04Відповідь на 3 від Lucky person
смачного
Гість: Я СТЕРВОЧКА
59.01.10, 18:14
готовила просто супер
Гість: Fallaut13
611.01.10, 11:46
щас пойду обедать!
_malvina_
711.01.10, 12:11Відповідь на 6 від Гість: Fallaut13
дякую, смачного
angela_
815.01.10, 20:25Відповідь на 7 від _malvina_
Гість: лиса_Алиса
916.01.10, 09:11
супец бомба
_malvina_
1016.01.10, 11:16Відповідь на 9 від Гість: лиса_Алиса
дякую