Шляпки молодих грибів-парасольок очишаю від верхньої шкірки і добре промиваю в воді;
солю і трішечки приперчую; розкладаю на деревяну стільницю та притискаю другою ...
- вантажем.
- вантажем.
Яйця збиваю лопаткою, ... додаю сіль, молоко і муку... і знову взбиваю.
На широку, чавунну, добре прогріту пательню кладу 3-4 ложки трюфельного смальцю. Через 5 хвилин, коли він почне потріскувати, обмакую з двох сторін гриби в яєчній суміші і викладаю на сковорідку. Смажу з кожної сторони по 5 хвилин на невеликому газі /спочатку смаження можна на 3 хвилини закрити кришкою - якщо Ви полюбляете сочні відбивні, без шкірочки/.
Подаю з картопляним /або рисовим/ гарніром і салатом з свіжих овочів, наприклад: з свіжих помідорів з цибулькою у домашній сметані/, ...
Коментарі
Додати коментарAмaзонка*
114.03.11, 19:26
... Алекс, я з Вами згодна, що дуже смачно, ... але я готую трішечки інакше: ... віджимаю воду руками, не обвалюю в паніровочних сухарях, тому що після жарки зразу ж викладаю їх на кусочки білого хліба і подаю як бутерброди !
Aмaзонка*
214.03.11, 19:29
... і ще, ...можна обваляти в муці, а потім в яйці ... і тоді на сковорідку з розігрітою соняшниковою олією ...
Лесь Кавун
314.03.11, 21:05Відповідь на 2 від Aмaзонка*
... дуже дякую за пораду, ... на перших порах я так і робив /тільки в муку додавав щепотку солі/
Лесь Кавун
414.03.11, 21:07Відповідь на 3 від Лесь Кавун
... можна використовувати і соняшникову олію, при умові, що вона не гірчить і не має ніяких добавок... - /трюфельний смалець - я гарантую/ ...
Лесь Кавун
514.03.11, 21:09Відповідь на 1 від Aмaзонка*
... я паніровочні сухарі останнім часом перестав використовувати; ... а щодо поради - на хліб, то вона слушна; ... відбивні такі смачні, ... що з першими пожареними я так і роблю ...
Aмaзонка*
615.03.11, 11:26Відповідь на 5 від Лесь Кавун
... Алекс, ... бажано їх, ... тільки що з сковорідки... і зразу же на хліб ... і зразу же з'їсти !!!
Лесь Кавун
715.03.11, 20:49Відповідь на 6 від Aмaзонка*
... а що, як я відірватися не можу ... і можу зїсти усі ...
govoruscha
815.03.11, 21:24
Лесь Кавун
916.03.11, 11:15Відповідь на 8 від govoruscha
Гість: кАмарик222
1016.03.11, 18:32
Спасибо за хороший рецепт