Рецепти   Лесь Кавун

Грибні відбивні

Грибні відбивні

... неймовірно смачні гриби-парасольки /парасолька дівоча/, приготовані за моїм рецептом /аналогічно можна готувати і делікатесні види голубіньок/;... подаю з відвареним рисом або картоплею, заправлені соусом, ... з салатом з свіжих овочів ...

Інгредієнти:

гриб-парасолька - 1 кг;
трюфельний смалець - 150 г;
яйця - 2 шт.;
мука - 35 г;
молоко - 100 г;
сіль, перець,
спеції, ...

картопля-пюре,
грибно-сметанный соус, ...

Спосіб приготування

ТЕХНОЛОГІЯ  ПРИГОТУВАННЯ

Шляпки молодих грибів-парасольок  очишаю від верхньої шкірки і добре промиваю в воді;



солю і трішечки приперчую;  розкладаю на деревяну стільницю та притискаю другою ...
- вантажем.
Яйця збиваю лопаткою, ... додаю сіль, молоко і муку...  і знову взбиваю.



На широку,  чавунну,  добре прогріту пательню кладу  3-4 ложки трюфельного смальцю. Через 5 хвилин, коли він почне потріскувати, обмакую з двох сторін гриби в яєчній суміші і викладаю на сковорідку. Смажу з кожної сторони по 5 хвилин на невеликому газі  /спочатку смаження можна на 3 хвилини закрити кришкою - якщо Ви полюбляете сочні відбивні, без шкірочки/.

Подаю з картопляним /або рисовим/ гарніром і салатом з свіжих овочів,  наприклад: з свіжих помідорів з цибулькою у домашній сметані/, ...

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 32, з них друзів: 0.

  • Galine
  • gonduras
  • mister-XXL
  • nikpanch
  • oksanchuk
  • Зmеya
  • миррик
  • Светуня
67

114.03.11, 19:26

... Алекс, я з Вами згодна, що дуже смачно, ... але я готую трішечки інакше: ... віджимаю воду руками, не обвалюю в паніровочних сухарях, тому що після жарки зразу ж викладаю їх на кусочки білого хліба і подаю як бутерброди !

214.03.11, 19:29

... і ще, ...можна обваляти в муці, а потім в яйці ... і тоді на сковорідку з розігрітою соняшниковою олією ...

314.03.11, 21:05Відповідь на 2 від Aмaзонка*

... дуже дякую за пораду, ... на перших порах я так і робив /тільки в муку додавав щепотку солі/

414.03.11, 21:07Відповідь на 3 від Лесь Кавун

... можна використовувати і соняшникову олію, при умові, що вона не гірчить і не має ніяких добавок... - /трюфельний смалець - я гарантую/ ...

514.03.11, 21:09Відповідь на 1 від Aмaзонка*

... я паніровочні сухарі останнім часом перестав використовувати; ... а щодо поради - на хліб, то вона слушна; ... відбивні такі смачні, ... що з першими пожареними я так і роблю ...

615.03.11, 11:26Відповідь на 5 від Лесь Кавун

... Алекс, ... бажано їх, ... тільки що з сковорідки... і зразу же на хліб ... і зразу же з'їсти !!!

715.03.11, 20:49Відповідь на 6 від Aмaзонка*

... а що, як я відірватися не можу ... і можу зїсти усі ...

916.03.11, 11:15Відповідь на 8 від govoruscha

Гість: кАмарик222

1016.03.11, 18:32

Спасибо за хороший рецепт

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
4
5
7
попередня
наступна