Легкий вітамінний червоний борщ з насиченим пікантним смаком. Красивий, яскраво-червоний. Дуже насичений овочами. Без капусти (яка важка для людей з проблемами ЖКТ) Борщик крутий :)
Що ще приготувати з полуниці? Ось що! Тортик здивує своєю лаконічністю, та абсолютною безпечністю для фігури. Пухкенький бісквіт, запашна солодка карамель, товстезний пружний шар насиченої соковитої полуничної начинки відтіненої свіжістю м'яти - це дивовижний тортик.
Гостренька з часничком, з підсмаженою шкоринкою, відтінена смаками зелені петрушки й кропу. Вітамінний та смаковий вибух в роті. Шок смакових рецепторів та візуально-естетичний шок)
Полуничний сезон у розпалі, а фантазія "що б з неї ще такого приготувати" скінчилася? Спробуй освіжаючий незабутній та незамінний для спекотної пори десерт.
гостреньке з часничком та свіжим помідорчиком
Не можу повірити своїм очам і смаковим рецепторам! Сирники зі знежиреного сиру не розпливаються навіть БЕЗ ДОДАВАННЯ БОРОШНА І МАНКИ! Чудо! Не забувайте слідкувати за фігурою ;) для розмаїття дієти підходять - ідеально Тільки тепер розумію - СИРНИКИ РОБЛЯТЬСЯ НЕ З БОРОШНА І НЕ З МАНКИ, СИРНИКИ РОБЛЯТЬСЯ З СИРУ. Тож, занотую на майбутнє цю знахідку.
Перші паростки черемші відрізняються своїм смаком від старших. Коли в неї ще мало зеленої частини, і паросток являє собою біле стебло з зеленим кінчиком - вона не має сильної пекучості, часниковий аромат дуже ніжний, а основний її смак - схожа на ментолову свіжість але з часничним відтінком. Післясмак салату - ще дуже довго тримається у роті парадоксальне поєднання - часнично-ментолова свіжість. Це не пояснити поки самі не відчуєте.
суміш ніжного йодисто-масляного смаку авокадо з солоненько-копченим та пікантно-сирним смаками, які освіжає нотка свіжого огірка.
Цей коктейль про стосунки полишені солодких ніжностей.
Ідеальний суп, для здоров'я. Смачний, легкий, пісний, вегетаріанський, поживний. Людям з проблемами кишківника - ідеально.