Рецепти   Rиsя

петрушно-часнично-помідорний суп

петрушно-часнично-помідорний суп

Ідеальний суп, для здоров'я. Смачний, легкий, пісний, вегетаріанський, поживний. Людям з проблемами кишківника - ідеально.

Інгредієнти:

картопля 1 кг
цибуля ріпчаста 300 г
морква 300 г
петрушка 100 г
часник 0,5 головки (можна цілу, якщо знаєте смак вареного часника і любите таке)
помідори 500 г
кабачок 700 г
томатна паста 70 г
олія 100 г
сіль

Спосіб приготування

Картоплю ріжемо на кубики великого розміру
моркву на кружальця
цибулю кубиками не дрібно
від пучка зелені петрушки відрізаємо грубі стебла (листя відкладаємо на пізніше)
стебла петрушки нарізаємо соломкою завдовжки 4-5 см

У каструлі об'ємом 5 л закип'ячуємо воду (пів каструлі води). Кладемо нарізані картоплю, моркву, стебла петрушки та цибулю, олію, і пів столової ложки солі. Варимо пів години.

з помідорів зняти шкірку, вирізати черенок, та нарізати крупними шматочками (на скибки, і кожну скибку на чотири "кубика")
кабачок, очищений від шкірки, нарізаємо спочатку на циліндри товщиною 5-6 см, а потім кожен циліндр на бруски. Мають вийти бруски товщиною з 1 см, і довжиною 5-6 см.
петрушку шаткуємо дрібно
часник очищаємо і нарізаємо слайсами (упоперек тонкими пластинками)

трохи бульонуз супу відливаємо в окрему посудину, додаємо туди томатну пасту, добре розмішуємо.

додаємо решту нарізаних овочей у суп.
заливаємо розведений соус.
розмішуємо, і варимо пів години за слабкого кипіння.

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 3, з них друзів: 0.

  • Al Horezmi
  • Pensilvania
  • yura1978
9