моркву на кружальця
цибулю кубиками не дрібно
від пучка зелені петрушки відрізаємо грубі стебла (листя відкладаємо на пізніше)
стебла петрушки нарізаємо соломкою завдовжки 4-5 см
У каструлі об'ємом 5 л закип'ячуємо воду (пів каструлі води). Кладемо нарізані картоплю, моркву, стебла петрушки та цибулю, олію, і пів столової ложки солі. Варимо пів години.
з помідорів зняти шкірку, вирізати черенок, та нарізати крупними шматочками (на скибки, і кожну скибку на чотири "кубика")
кабачок, очищений від шкірки, нарізаємо спочатку на циліндри товщиною 5-6 см, а потім кожен циліндр на бруски. Мають вийти бруски товщиною з 1 см, і довжиною 5-6 см.
петрушку шаткуємо дрібно
часник очищаємо і нарізаємо слайсами (упоперек тонкими пластинками)
трохи бульонуз супу відливаємо в окрему посудину, додаємо туди томатну пасту, добре розмішуємо.
додаємо решту нарізаних овочей у суп.
заливаємо розведений соус.
розмішуємо, і варимо пів години за слабкого кипіння.
Коментарі
Додати коментар