Технологія приготування
Ставлю на великий вогонь пательню і вливаю олію. Поки пательня розігрівається,нарізаю шинку ( якщо використовую шпондер, то олії беру вдвічі менше). Коли олійка починає потріскувати, кладу тоненькі (2 мм) пластівці шинки.
Очищаю цибулину. Перевертаю шинку. Швиденько ріжу цибулю. Надбиваю об край пательні і виливаю по черзі 5 яєць, так, щоб вони рівномірно вкрили шинку. Поправляю вилкою. Посипаю нарізаною цибулею яєшню та солю до смаку (перед приготуванням пробую, чи часом шинка не пересолена).
Вилкою розбиваю в пательні жовтки і рівномірно перемащую шинку яєшнєю. На 2 хвилини закриваю кришкою і збавляю газ.
Чищу від шкірочки квашений огірок та готую каву. Через дві хвилини викладаю сніданок на тарілки і посипаю ріпчастою цибулею.
Смачного !!!
Коментарі
Додати коментарЛесь Кавун
17.06.12, 22:39
Аналогічно можна готувати з ковбасою !!! Друзі, смачної Вам завжди їжі !!!
Zemlяnichka
27.06.12, 22:43
Дякую дуже смачненько
анонім
37.06.12, 22:45
Щось не зрозумів -- мабуть все таки зеленою цибулею в кінці посипаєш. А так вірю -- смачно, сам люблю експромти на тему яєць.
Olg@Crimea
47.06.12, 22:48
Да что же это такое! Такую вкуснятину и на ночь
Саничок
57.06.12, 22:48
Лесь Кавун
67.06.12, 22:53Відповідь на 2 від Zemlяnichka
Ледь не забув, зараз ж літо і найближчим часом вже почнуть продавати заліщицькі помідори. Тому рекомендую літом замінювати огірочки на чотири пластівці свіжого помідора. Тільки не забудьте їх посолити.
Zemlяnichka
77.06.12, 22:55Відповідь на 6 від Лесь Кавун
авжеж дякую я люблю все пыдсолювати
Лесь Кавун
87.06.12, 22:55Відповідь на 3 від анонім
Є два варіанти: посипати вкінці і посипати при подачі на стіл. Це вже як хто любить. Дехто взагалі цибулі не переносить - то рекомендую, все просто, ... її не давати !!! Але з цибулькою яєшня набагато смачніша !!!
Лесь Кавун
97.06.12, 22:57Відповідь на 4 від Olg@Crimea
Ви праві !!! Можна її приготувати ще смачнішою !!! Для цього замініть олію на вершкове масло !!!
Лесь Кавун
107.06.12, 22:57Відповідь на 5 від Саничок