Рецепты   Hallya

Печень: В маринаде

Печень: В маринаде

Печінка - м'яка,ніжна, соковита

Ингредиенты:

600 г яловичої печінки
1 яйце
3 зубчики часнику
1 ч. л. цукру
1 ч. л. солі (без гірки)
0,5 ч. л. соди
1 цибулина
олія для смаження
борошно кукурудзяне для панірування

Способ приготовления

Печінку вимий, обсуши, видали плівку і наріж великими шматочками.

Приготуй маринад: в мисці збий яйце з сіллю, цукром, содою і часником, пропущеним через прес.

Залий отриманою сумішшю шматочки печінки і залиш маринуватися в холодильнику приблизно на 2 години, можна також залишити на всю ночь.

Очіщенную і нарізану півкільцями цибулину підсмаж в невеликій кількості олії. Виклади на тарілку.

Обваляй кожен промаринований шматочок печінки в кукурудзяній муці і виклади на розігріту сковороду, в якій смажився цибулю. Підлий трохи олії і обсмажити з обох боків до золотистої скоринки (по 3 хвилини на кожну сторону).

Коли печінка рівномірно підрум’яниться, посип її смаженою цибулею, перемішай, накрий кришкою і потримай на повільному вогні ще хвилин 5.

Готовність перевір, розрізавши шматочок. Якщо всередині немає рожевого – готово!

Кожен шматочок тане в роті, м’який, ніжний, ароматний, з неповторною хрусткою скоринкою …

Це найвдаліший рецепт смаженої печінки з усіх, що я пробувала!

Приготуй цю шикарну печінку – не пошкодуєш!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
показать всех

В избранном: 7, из них друзей: 0.

  • Art 1С
  • Hallya
  • Hwayugi
  • vilga
  • ВВика
  • жкп
  • Николаша
3

15.12.18, 12:55

А сода навіщо?

25.12.18, 19:18Ответ на 1 от dorogusik

Чесно, гадки не маю (мабудь, для м'якості). Але зробивши печінку по рецепту, правда замість кукурудзяної муки використовувала паніровочні сухарі, була задоволена. Печінка дійсно м'яка, соковита, ніжна.

37.12.18, 12:59

Дякую за відповідь.Спробую приготувати