Рецепты   Lesynka

Наполеон білий

Наполеон білий

Ингредиенты:

коржі. пачку мякого маргарину розмішайте зі склянко борошна. поставте у холодильник на одну годину.
далі змішайте 150 гр сметани, одне яйцке та 2 склянки борошна. тісто, яке приготували раніше і яке постояло на холоді, розкачайте, посипте борошном, на середину покладіть щойно приготовлене, загорніть і знову – на холод. і так тричі з інтервалом у годину – розкачуємо, складаємо в конверитк. готове тісто поділіть на вісім частин. розкачайте тонким шаром і випікайте.

крем.
пять жовтків збийте зі склянкою цукру, додайте дві столові ложки борошна і знову збийте. 0, 7 л молока закипятіть, влийте приготовану, трохи розведену холодним молоком масу і варіть, помішуючи, 10-15 хвилин. до загуснення.
100 гр вершкового масла розітріть з такою самою кількістю цукру. зєднайте із заготовкою, що вже охолонула. змажте листкові коржі та зилишіть на ніч, щоб просякли. на ранок торт готовий.

Способ приготовления



Коржі. Пачку
мякого маргарину розмішайте зі склянко борошна. Поставте у холодильник на одну
годину.



Далі змішайте 150
гр сметани, одне яйцке 
та 2 склянки
борошна. Тісто, яке приготували раніше і яке постояло на холоді, розкачайте,
посипте борошном, на середину покладіть щойно приготовлене, загорніть і знову –
на холод. І так тричі з інтервалом у годину – розкачуємо, складаємо в
конверитк. Готове тісто поділіть на вісім частин. Розкачайте тонким шаром і
випікайте.



 



Крем.



Пять жовтків
збийте зі склянкою цукру, додайте дві столові ложки борошна і знову збийте. 0, 7 л молока закипятіть, влийте
приготовану, трохи розведену 
холодним
молоком масу і варіть, помішуючи, 10-15 хвилин. До загуснення.



100 гр вершкового
масла розітріть з такою самою кількістю цукру. Зєднайте із заготовкою, що вже
охолонула. Змажте листкові коржі та зилишіть на ніч, щоб просякли. На ранок
торт готовий.



 



0