Рецепты   ТакаяЯ

Квашеные грузди

Квашеные грузди

Так квашу грузди я, так квасит грузди моя мама, так квасили грузди моя бабушка и прабабка

Ингредиенты:

грузди
корень и листья хрена
чеснок
соль
укроп такой как на квашеные огурцы

Способ приготовления

1.Грузди хорошо почистить
2. Залить чистой водой и оставить на 3 суток
3. Воду слить. Залить чистой водой и проварить 20 минут
4. На дно трехлитровой банки кладем корень и листья хрена, зубочки чеснока
5.До четверти банки выкладываем грузди
6. Засыпаем 1 столовую ложку соли с горкой(соль каменная)
7. Выкладываем грузди до половины и снова засыпаем солью.
8. Всего на 3 л банку нужно использовать 4 ст ложки соли (Засыпаем грузди до четверти, до половины, до четверти после половины и до края банки)
9. Сверху выкладываем укроп.
10. Заливаем холодной водой и оставляем на 30 суток

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
показать всех

В избранном: 10, из них друзей: 0.

  • CoRacK
  • q66we
  • sve_tik
  • Tenerezza
  • vilga
  • vk199
  • vladi
  • виторган
  • Чудачка
7

14.10.17, 10:15

От не знаю я які це грузді.......Може це -закарпатські "гірчиці" ?!
Рецепт хороший,згодиться.

24.10.17, 10:21Ответ на 1 от Япона_Мать

От не знаю я які це грузді.......Може це -закарпатські "гірчиці" ?!
Рецепт хороший,згодиться.
У нас ще їх називають "гірчаки", "підгруздки", це такі білі або чорні грибочки, які полюбляють рости під листочками, ховатися, http://www.5lepestkov.com/?p=1001
ось так виглядають і хрумтять як огірочки, не розлазяться

34.10.17, 10:40Ответ на 2 от ТакаяЯ

От не знаю я які це грузді.......Може це -закарпатські "гірчиці" ?!
Рецепт хороший,згодиться.
У нас ще їх називають "гірчаки", "підгруздки", це такі білі або чорні грибочки, які полюбляють рости під листочками, ховатися, http://www.5lepestkov.com/?p=1001
ось так виглядають і хрумтять як огірочки, не розлазяться
Дуже цікава інформація -"Лечебные свойства груздя перечного. Горячий водный экстракт L. piperatus показал противораковую активность, ингибируя саркому-180, карциному Эрлиха и легочную аденому Льюиса."Якось мені в гінікології хотіли підкинути рака..Ще трохи і це б сталося,якби не їла грибів і не вірила в Бога.

44.10.17, 10:43Ответ на 2 от ТакаяЯ

Таких груздів(гірчиця по-закарпатськи) у нас повний ліс,ніхто їх не збирає.Спробую ще їх заготовити.Ви подали ідею.

54.10.17, 10:45Ответ на 4 от Япона_Мать

Таких груздів(гірчиця по-закарпатськи) у нас повний ліс,ніхто їх не збирає.Спробую ще їх заготовити.Ви подали ідею.У нас також їх мало хто збирає, лише ті хто знає, але гриб справді смачний, коли його правильно приготувати, ми цього року багато заготували

64.10.17, 10:46Ответ на 3 от Япона_Мать

От не знаю я які це грузді.......Може це -закарпатські "гірчиці" ?!
Рецепт хороший,згодиться.
У нас ще їх називають "гірчаки", "підгруздки", це такі білі або чорні грибочки, які полюбляють рости під листочками, ховатися, http://www.5lepestkov.com/?p=1001
ось так виглядають і хрумтять як огірочки, не розлазяться
Дуже цікава інформація -"Лечебные свойства груздя перечного. Горячий водный экстракт L. piperatus показал противораковую активность, ингибируя саркому-180, карциному Эрлиха и легочную аденому Льюиса."Якось мені в гінікології хотіли підкинути рака..Ще трохи і це б сталося,якби не їла грибів і не вірила в Бога.
Хвороби це так страшно, я чомусь як тількт чую про хвороби, ніби ховаюсь у ракушку, сподіваючись, що ні мене ні моїх близьких таке не торнеться

718.10.17, 14:25Ответ на 6 от ТакаяЯ

Грузді білі солені - це надзвичайно смачна страва із грибів. Цікавий рецепт, візьму на примітку. Скільки разів їх не засолював, завжди не правильно Можливо на вихідні попаду в ліс, обовязково назбираю саме білих груздів і замариную. Автору респект за інфо. Гриб має вийти вміру підсолений та хрусткий як огірочок.

818.10.17, 15:22Ответ на 7 от gratis

Грузді білі солені - це надзвичайно смачна страва із грибів. Цікавий рецепт, візьму на примітку. Скільки разів їх не засолював, завжди не правильно Можливо на вихідні попаду в ліс, обовязково назбираю саме білих груздів і замариную. Автору респект за інфо. Гриб має вийти вміру підсолений та хрусткий як огірочок.Таким і має вийти, скільки років солем по цьому рецепту завжди виходили.

922.10.17, 01:40

Какая безграмотность!!!!
Не "ложим", а КЛАДЁМ!!!!
Не "вылаживаем", ВЫКЛАДЫВАЕМ!!!
ПОЗОР!!!!

1022.10.17, 19:25Ответ на 9 от czdnu

...тут не на орфографію провіряють! За рецепт---ПОДЯКА!

Добавить комментарий
Страницы:
1
2
3
предыдущая
следующая