Рецепты   alinka_2013

Кальмари запечені в духовці

Кальмари запечені в духовці

дуже смачно

Ингредиенты:

- 80 г кабачків цукіні,
- 4 тушки кальмарів,
- 200 г очищених креветок,
- 70 г морквини,
- 50 г сметани,
- 50 г сиру,
- 65 г сиру для соусу,
- 50 г вершків,
- 35 г часнику.

Способ приготовления

Приготування:

1. Помийте сирі тушки кальмарів і зніміть з них плівку. Кабачки з морквиною нарізуємо соломкою. Часничок треба дрібно нашаткувати.

2. Креветки почистити, сир натерти крупно. З'єднайте порізані морквину з кабачками і часник. Перемішайте і до цих продуктів додаєте натертий сир і креветки.

3. У вас вийшла начинка для фарширування. Цією начинкою наповнюєте тушки сирих кальмарів. Після цього відкритий кінець тушки заколіть шпагою.

4. Перед приміщенням кальмарів в духовку поливаєте їх соусом. Для соусу сполучаєте сметану з вершками і в цю масу кладете тертий сир.

5. Запікайте не більше десяти хвилин в духовці, прогрітій до 160 градусів. Не перетримайте кальмарів в духовці, інакше вони стануть жорсткими.

А ви знаєте, що в кальмарах можна їсти практично все. У Японії і Китаї в їжу йдуть навіть очі і присоски, які заздалегідь просушують на сковорідці. Говорять, що смаком ці частини кальмара нагадують горіхи.

більше інформації на кулінарному порталі http://duzhe-smachno.com/drug-blyuda/110-kalmari-zapechen-v-duhovc.html

Фотографии блюда

  • Добавлено автором

В избранном: 2, из них друзей: 0.

  • eRaccoon
  • Ole4ka)
1