Рецепты   Tsubaki

Мариновані помідори

Нескладний процес маринування

Ингредиенты:

з розрахунку на 1л води:
100г оцту
1 ст.л. цукру
1 ст.л. солі

корінь петрушки з зеленню
духм'яний перець
лавровий листок

Способ приготовления

На дно банки кладемо корінь петрушки з зеленню (якщо великий корінь, можна розрізати), лавровий листок, перець. Накладаємо помідори.

Приготування розсолу:

До води додаємо цукор, сіль, ставимо на вогонь. Перед тим, як має закипіти - додаємо оцет.

Даємо трихи вистигнути (щоб був не кип'яток), заливаємо в банки. Приблизно, на літрову банку йде 0,5л розсолу, на трилітрову - 1,5л і т.д.

Стерелізувати у воді близько 10 хв. Я зазвичай орієтусь "на око", залежно від сорту помідорів, тому час може бути різний.

Витягуємо, закриваємо кришками, перевертаємо, "закутуємо" рушником чи ще чимось теплим і нехай собі стоїть до ранку.

Все.

1