Огірки помити і розрізати повздовж на 4-6 частин. Додати решту складників і ретельно перемішати. Залишити все настоюватися, а через 4 години розкласти у банки (на дно банки покласти петрушку і духмяний перець), накрити покришками і стерилізувати в киплячій воді протягом 40хв. Банки вийняти і закрутити покришки. | |
Коментарі
Додати коментарAt
1115.08.12, 00:37Відповідь на 10 від Вишиваночка

нате вам небоги, що мені негожеВишиваночка
1215.08.12, 00:46Відповідь на 11 від At
Він у мене теж з гірчицею
At
1315.08.12, 01:10Відповідь на 12 від Вишиваночка




- не оцет
солені і квашені (без всіляких оцтів, ГМО та іншої гидоти) в студію!!!гірчиця
Вишиваночка
1415.08.12, 09:25Відповідь на 13 від At
Вишиваночка
1515.08.12, 11:35Відповідь на 13 від At
http://cook.i.ua/user/587508/7139/





Смачного! Ну от, поки приїду з відпустки, думаю вже Ваші огірочк будуть готові
Успіхів і натхнення !
друг_Федір
1615.08.12, 12:05Відповідь на 8 від Вишиваночка
ВЕСНяночкА
1715.08.12, 15:17
At
1815.08.12, 23:46Відповідь на 14 від Вишиваночка
а вам зятя нетреба?
At
1916.08.12, 00:15Відповідь на 15 від Вишиваночка


наші й так вже готові, правда тільки ті котрі на зиму


дякую!що і ви на моря\гори\суходоли?
Вишиваночка
2016.08.12, 00:35Відповідь на 18 від At