Рецепти   Вишиваночка

Огірочки  малосольні

Огірочки малосольні

Цей спосіб зберігає харчову цінність продукту. В результаті такої заготовки отримуємо дієтичний продукт, без вмісту хімічних консервантів, до яких в деякій мірі відноситься і оцет ! :)

Інгредієнти:

На трилітрову банку 2-3 зубки часнику,
3-4 зонтики кропу і стільки ж листків хріну,
також постругати ножем трішечки кореня хрону, невеличкий стручок гіркого перцю;
солі – 1 ст. ложка з гіркою!!! - на 1 л води.
Кладемо у банку листочки смородини, вишні, м"яти ,
в кінці додаємо 1ст.ложку гірчиці меленої або горошком.

Спосіб приготування

Свіжі огірки середніх розмірів промити, викласти в скляну банку, на дно між шарами огірків і зверху покласти
по стеблу кропу, по шматочку кореня хріну, перекласти листочками вишні і смородини.Додаємо решту інградієтів і заливаємо розсолом.
Розсіл : воду прокип’ятити з
сіллю, залити цим розсолом огірки, 
поставити в тепле місце. Через добу розсіл стане мутним, і огірочки можна вживати як малосольні.
Якщо хочете зберегти на зиму, то зливаю розсіл,промиваю огірки,викидаю верхнє листя і знову заливаю перекип"яченим розсолом. Наливаю по вінця, ( попередньо доливаю водички до розсолу і додаючи дрібку солі) , зверху притрушую гірчицею і закриваю пластмасовою кришкою, щоб вода перелилась і не потрапило повітря . Огірки ставимо в прохолодне і темне місце. СМАЧНОГО!!!!

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 8, з них друзів: 0.

  • At
  • candy-candy*
  • emer
  • Пан нОЧкА
  • с любовью
  • Українк@
  • Швыдэнько
8

115.08.12, 11:39

Надіслав Українці

215.08.12, 11:40

люблю різносоли

315.08.12, 11:52Відповідь на 1 від Maxno

Надіслав Українці Вірно, пора,пора засолювати і робити запаси на зиму

415.08.12, 11:52Відповідь на 2 від serg020777

люблю різносолиДякую ,я також

615.08.12, 12:11

МИ десь так і закладаємо.

715.08.12, 12:15Відповідь на 5 від друг_Федір

Смачного! Гарного дня!

815.08.12, 12:15

Зараз перешлю тобі цікаву інфу)

915.08.12, 12:16Відповідь на 6 від Горянка

МИ десь так і закладаємо.

1015.08.12, 12:16Відповідь на 8 від pipa1945

Зараз перешлю тобі цікаву інфу)Дякую

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
5
попередня
наступна