Рецепты   candy-candy*

Кабачкові млинчики

Кабачкові млинчики

Знайшла такий літній рецепт млинців із кабачків. Спробувала. Дуже смачно вийшло, зовсім не складно і мало калорій у страві. Ділюся з рецептом.

Ингредиенты:

що нам потрібно:
500 гр кабачків; 1 яйце;
1/3 ч.л. розпушувача;
150 гр борошна;
5 ст.лож. кефіру (сироватки, ряжанки ...);
3 ст.лож.олії;
1/3 ч.л. куркуми; 1/3 ч.л. карі;
1/3 ч.л. чорний мелений перець;
пучок кропу, сіль.

для начинки: 3-4 ст.лож. майонезу, 2 зубчика часнику; 1 середня морква.

Способ приготовления

Приготуваня:
Кабачки миємо, чистимо і тремо на тертці як на деруни, гарненько солимо перемішуємо і залишаємо хв на 10. Після того як кабачки дали сік віджимаємо, зливаємо рідину (вона нам не потрібна) додаємо до кабачків яйце, кріп, кефір, спеції, розпушувач, борошно, солимо якщо потрібно, все змішуємо. Беремо приблизно 150-200мл.теплой кип'яченої води і розводимо наше тісто, повинно вийти як рідка сметана. Додаємо олію в суміш і випікаємо на гарячій сковороді .Тремо моркву, часник, додаємо майонез, змащуємо млинець і згортаємо .
Приємного апетиту!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
показать всех

В избранном: 77, из них друзей: 0.

  • AcidCool
  • alexa_2004
  • Art 1С
  • F399
  • Goldic
  • svd_79
  • tajna
  • zaru
  • жкп
  • Каштанка
25

218.06.12, 21:57Ответ на 1 от друг 71

Спробуй, дуже смано

Гость: Samoi1

319.06.12, 01:24

Куркума, карі це приправи?

завтра скоштую

419.06.12, 12:56Ответ на 3 от Гость: Samoi1

Куркума, карі це приправи?

завтра скоштую
Карі - це готові гострі індійські пряні суміші. Вони надають стравам неповторний смак і чудовий аромат Сходу. Суміші карі використовують і як соуси, і як сухі суміші. Вони чудово доповнюють страви з м'яса, риби, овочів та птиці. Куркума це теж пряна приправа, яку можна знайти у супермаркеті чи ринку.

Гость: erika44

520.06.12, 18:30

А я купую приправу карі лагідну. А куркуму можна добавляти в млинці чи вироби з борошна - тісто буде жовте (зараз так всюди й роблять) - вигляд гарний, ніби багато жовтих яєць додано.

621.06.12, 10:36

зачем отжимать сок кабачков, чтобы выпить, а затем вливать в массу теплую воду? Ведь сок намного полезнее!

721.06.12, 22:25

Дуже цікавий рецепт ,потрібно спробувати.

822.06.12, 10:20

А морковь свежая или вареная?

922.06.12, 23:17Ответ на 5 от Гость: erika44

Гарна ідея!

1022.06.12, 23:22Ответ на 6 от все будет ок

Так, сік не варто зливати адже млинці втрачають свій смак і поживність. Спершу спробувала по рецепту, але потім вирішила не зливати соку

Добавить комментарий
Страницы:
1
2
3
предыдущая
следующая