Приготуваня:
Кабачки миємо, чистимо і тремо на тертці як на деруни, гарненько солимо перемішуємо і залишаємо хв на 10. Після того як кабачки дали сік віджимаємо, зливаємо рідину (вона нам не потрібна) додаємо до кабачків яйце, кріп, кефір, спеції, розпушувач, борошно, солимо якщо потрібно, все змішуємо. Беремо приблизно 150-200мл.теплой кип'яченої води і розводимо наше тісто, повинно вийти як рідка сметана. Додаємо олію в суміш і випікаємо на гарячій сковороді .Тремо моркву, часник, додаємо майонез, змащуємо млинець і згортаємо .
Приємного апетиту!
Комментарии
Добавить комментарийдруг 71
118.06.12, 21:53
candy-candy*
218.06.12, 21:57Ответ на 1 от друг 71
Спробуй, дуже смано

Гость: Samoi1
319.06.12, 01:24
Куркума, карі це приправи?


завтра скоштую
candy-candy*
419.06.12, 12:56Ответ на 3 от Гость: Samoi1

Карі - це готові гострі індійські пряні суміші. Вони надають стравам неповторний смак і чудовий аромат Сходу. Суміші карі використовують і як соуси, і як сухі суміші. Вони чудово доповнюють страви з м'яса, риби, овочів та птиці. Куркума це теж пряна приправа, яку можна знайти у супермаркеті чи ринку.Гость: erika44
520.06.12, 18:30
А я купую приправу карі лагідну. А куркуму можна добавляти в млинці чи вироби з борошна - тісто буде жовте (зараз так всюди й роблять) - вигляд гарний, ніби багато жовтих яєць додано.
все будет ок
621.06.12, 10:36
зачем отжимать сок кабачков, чтобы выпить, а затем вливать в массу теплую воду? Ведь сок намного полезнее!
Вишиваночка
721.06.12, 22:25
Дуже цікавий рецепт ,потрібно спробувати.
AnellLisa
822.06.12, 10:20
А морковь свежая или вареная?
candy-candy*
922.06.12, 23:17Ответ на 5 от Гость: erika44
candy-candy*
1022.06.12, 23:22Ответ на 6 от все будет ок
Так, сік не варто зливати адже млинці втрачають свій смак і поживність. Спершу спробувала по рецепту, але потім вирішила не зливати соку
