Квашена риба

Квашена риба

смакує з горілкою

Інгредієнти:

риба,сіль,оцет,олія,перець,лавровий листок,морква,цибуля,вода.

Спосіб приготування

                     КВАШЕНА РИБА (МАРЕНА,ТАКОЖ ПІДХОДИТЬ ТОЛСТОЛОБ) 

Нарізати
на кусочки і добре засолити на 1 добу після змити водою.

Потім
кладемо в банку і заливаємо повністю оцетом,час від часу мішаємо  (2-3 доби).

Після оцет
зливаємо

Нарізаємо
цибулю і моркву + лавровий лист і перець горошок

Рибу
складаємо в банку 1 шар риби 1 шар цибулі і моркви

Оцет
котрий злили розводимо з кип*яченою охолодженою водою 1:1+2 столових ложки олії
і залити

 рибу на 2-3 дні                  

                                                                   СМАЧНОГО!!!                

Фотографії блюда

  • Додано автором
0