Тыкву порезать кубиками, приблизительно 2х2 см.
Выложить на противень, устланный пергаментом.
Полить медом и разложить по тыкве кусочки масла.
Запекать в разогретой до 180 градусов духовке 30-40 минут
Перед подачей тыкву можно посыпать корицей.
Наслаждаться.
Тыква получается очень сочная, в медовом сиропе, хорошо держит форму.
Коментарі
Додати коментарSFM
115.11.14, 20:35
ух як замаскувала. і не вгадав би що гарбуз. щось солодке і кондитерське
alexa_2004
215.11.14, 21:31Відповідь на 1 від SFM
Так попробуй. Такое приготовить и тебе по плечу
SFM
315.11.14, 21:33Відповідь на 2 від alexa_2004
як прекрасну майстриню попрохати зробити синхрофазотрон
alexa_2004
415.11.14, 21:39Відповідь на 3 від SFM
SFM
515.11.14, 21:40Відповідь на 4 від alexa_2004
вмію лише куштувати. вузька спеціалізація. ні ну яйце зварити чи картоплю в мундирі .... то ще можу ну не більше
alexa_2004
615.11.14, 21:58Відповідь на 5 від SFM
И то неплохо. С голоду не помрешь
SFM
715.11.14, 22:00Відповідь на 6 від alexa_2004
під страхом голодно смерті думаю здатний і на більше.
а як твої справи. давно не чув давно не бачив
Гість: inchik09
825.11.14, 11:54
alexa_2004
925.11.14, 14:30Відповідь на 8 від Гість: inchik09
psw
1029.12.15, 01:52
Спасибо за рецепт! Вкусно.