Рецепти   Лесь Кавун

Торт

Торт

Торт фруктовий

Інгредієнти:

- мука - 260 мл;
- мед - 125 мл - 5 ст.ложок;
- яйця - 4 шт;
- какао - 50 г - 2 ст.ложки;
- порошок для випічки - 20 г - 2 ч.ложечки;
- ванільний цукор - 10 г;
- сода - 15 г;

- сметана - 150 мл;
- яйця - 3 шт;
- цукрова пудра - 75 г;

- шоколад - 70 г;
- вишні - 70 г;
- апельсини - 1 шт.;
- ківі - 1 шт.;
- виноград - 1 гроно;
- ...

Спосіб приготування

   Готую тісто /на медові коржі, перемащені шоколадом і перекладені вишнями у власному соці/  і крем /взбита з яєчними білками домашня сметана з цукром (використовую кухонний комбайн на 4-тій швидкості)/. 

   Для приготування медових коржів добре збиваю мед та яйця,  ... до однорідної  маси. До цієї яєчно-медової суміші  досипаю високоякісне борошно  - попередньо  його просіявши /обов'язково/.  Додаю також какао-порошок  та  дрібно  натертий  шоколад. Знову  все  добре  перемішую.

   Отримане тісто викладаю у змащені круглі  форми та випікаю при температурі 180-230 градусів протягом години. /Якщо духовка вже була добре розігріта - час випікання скорочую до 45-50 хвилин (можна також збавити температуру до 170 градусів)/.  ... Дивлюся - якщо коржі добре пропеклися, ... то виймаю їх з духовки  і  з  форм та ставлю нові.

   Перекладаю коржі.  

   Торт оздоблюю кремом, використовуючи набір кондитерських шприців, ...  та фруктами.  Щоб дольки фруктів мали специфічний вигляд ... і смак,  покриваю їх тонким шаром розігрітого цукрового сиропу.  

Подаю до кави.

Смачного.

Фотографії блюда

  • Додано автором

Рецепт від bigmir)net Куриный салат с кукурузой и грибами

показати усіх

В обраному: 28, з них друзів: 0.

  • Fate
  • Kimiko
  • Lubaska
  • mordvinovat
  • Primer
  • Super VSterva
  • Фитилька
39

113.03.11, 09:01

... а що Алекс технологію приготування крему і тіста тримаєш в секреті чи як ???

P.S.: ... а оздоблювати ти вмієш ... в мене так гарно би не вийшло ... ???

Гість: СВЕТЛАН*ка

214.03.11, 11:49

у автора рецепта скудненький словарный запас

314.03.11, 11:56Відповідь на 2 від Гість: СВЕТЛАН*ка

... ну наконец-то пошли и вопросы ... от женщин-профи ... , ... а что именно ??? ...

P.S.: ... я поэт и словарный запас у меня - "дай Бог каждому", ... не веришь, проверь - Стихи.Ру

415.03.11, 15:21Відповідь на 3 від Лесь Кавун

Так где же количество ингредиентов на корж и крем?

515.03.11, 20:32Відповідь на 4 від Lorelena

... ой, извини, заболтался, ... ведь так интересно поболтать !!! ... уже пишу !!! ...

Гість: MargaretaV

616.03.11, 13:04Відповідь на 5 від Лесь Кавун

Рецепт будет в стихах?

717.03.11, 14:15Відповідь на 6 від Гість: MargaretaV

Гість: все будет ок

817.03.11, 16:21

на вид - изделие хорошего кондитера, а вы поэт. Но если поэты пекут такие торты, то плюс 100 баллов.
Тогда расскажите количество ингридиентов, а самое главное, - как вы делаете марципан?

Гість: чичек

919.03.11, 19:30

Всем, приветик торт по взгляду просто супер .

Гість: чичек

1019.03.11, 19:33Відповідь на 4 від Lorelena

привет,lorelena обсолютно с тобой согласна

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
4
5
7
попередня
наступна