Млинці з какао і сухофруктами
				
			 
			
			Час приготування: 	90хв 	Складність:	Посередньо
Порцій:	1 порція 	Кількість:	
Країна/Регіон:		Ціна порції:	
Вегетаріанський:	Ні 	Без лактози:	Ні
Дієтична страва:	Ні 	
Калорійність:		Калорійність у кілоджоулях:	
Жири:		Хлібні одиниці:	
Білки:		Вуглеводи:
			Інгредієнти:
			
				3 склянка борошна
 4,5 склянка молока
 100 грам вершкового масла
 7 яєць
 3 - 4 столової ложки цукру
 5 столової ложки какао
 0,5 літри вершків (з жирністю не менше 30%)
 по 100 грам інжиру, фініків, кураги
 варення мед
			 
		 
	 
	
		Спосіб приготування
		
			Білки відділити від жовтків. Жовтки розтерти з м'яким маслом і цукром, 
помішуючи, влити молоко і всипати борошно і какао, старанно вимішати. 
Білки збити на круту піну з дрібкою солі і додати до тіста. Обережно 
розмішати. Сковорідку розігріти і змастити шматочком сала, наколотим на 
виделку. Спекти млинці. Сухофрукти залити кип'ятком і залишити на 5-6хв,
 відцідити і порізати соломкою. Вершки збити на круту піну. Теплі млинці
 згорнути у вигляді рогаликів, викласти на тарілки, прикрасити збитими 
вершками, посипати сухофруктами і полити варенням або медом.		
	 
	
	
Коментарі
Додати коментар