Млинці з какао і сухофруктами
Час приготування: 90хв Складність: Посередньо
Порцій: 1 порція Кількість:
Країна/Регіон: Ціна порції:
Вегетаріанський: Ні Без лактози: Ні
Дієтична страва: Ні
Калорійність: Калорійність у кілоджоулях:
Жири: Хлібні одиниці:
Білки: Вуглеводи:
Інгредієнти:
3 склянка борошна
4,5 склянка молока
100 грам вершкового масла
7 яєць
3 - 4 столової ложки цукру
5 столової ложки какао
0,5 літри вершків (з жирністю не менше 30%)
по 100 грам інжиру, фініків, кураги
варення мед
Спосіб приготування
Білки відділити від жовтків. Жовтки розтерти з м'яким маслом і цукром,
помішуючи, влити молоко і всипати борошно і какао, старанно вимішати.
Білки збити на круту піну з дрібкою солі і додати до тіста. Обережно
розмішати. Сковорідку розігріти і змастити шматочком сала, наколотим на
виделку. Спекти млинці. Сухофрукти залити кип'ятком і залишити на 5-6хв,
відцідити і порізати соломкою. Вершки збити на круту піну. Теплі млинці
згорнути у вигляді рогаликів, викласти на тарілки, прикрасити збитими
вершками, посипати сухофруктами і полити варенням або медом.
Коментарі
Додати коментар